Dr. Novák Péter, a 37 éves vádlott védőjének indítványára a műszaki szakértők azt vizsgálják, vajon nem vágott-e ki hirtelen a nô BMW X6-osa elé az a Fiat Punto, amelyben az ütközés következtében négyen meghaltak. Az ügyvéd olyan pontosításokat kért a jegyzőkönyvben, amelyek a balesetet okozó asszony házi őrizetének kérvényezésére utalnak. Eva V.-R. vállalta, hogy a rendőrök nyomkövető eszközt helyezzenek rá, sőt: a XIII. kerületi kapitányság bevizsgált egy bérelt Marina parti ingatlant, s alkalmasnak találta arra, hogy a házi őrizet szabályait felügyelő technikával felszereljék. Az említett ingatlan a főváros egyik legszebb panorámájú Duna-parti részén található luxuslakás. Azt még nem tudni, mikor kéri a védelem a bíróságtól a házi őrizetet. Meg nem erősített értesüléseink szerint erre a bizonyítási eljárás végén, vagyis október második felében kerülhet sor.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A végén még ezt a riherongy 3.14 csát felmentik . A jó k... a anyját.!!!
tűzróka0919
Ha kiengedik ez a kúrvát , Magyarországon nincs igazságszolgáltatás és törvény . Ugyan úgy lesz mint a sorozatgyilkosok esetében . Hiába a bizonyíték 4 évig nem született ítélet , mehettek haza .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.