Azt már megtapasztalhattuk, hogy a kormányzati politikusaink közismerten fortélyosak, továbbá azt is tudjuk róluk, mert már bebizonyították, hogy számukra a jogállami normák lényegtelenek. A következő híreket viszont azért meg kellene tudniuk magyarázni, mert a szokatlan kormányzati matek adóforintok milliárdjaiba kerülnek, nem utolsó sorban pedig az unortodoxia, teljesen homályossá tette a tisztánlátásunkat.

Feltöltő: kedwes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Mi lenne, ha a cikk írója megnézné, hogy mi, miért történik? Talán azt hitte, hogy a szoci kormányok csak azt az egy IMF hitelt vették fel, s a jelenlegi kormány által kifizetett összeggel le van tudva , s nincs több hitelünk? Ne játszák az érthetetlent, miért kell a hozzá nem értő embereket bele zavarni olyanba amihez nem értenek? Azt hiszik hogy ha nyernek, akkor már ahhoz is érteni fognak, amihez eddig az elmúlt 97 évben nem , s nem is tudták megtanulni, mert ennek megértéséhez, az embereket is kellene szeretni, nem csak önmagukat.Ilyen egyszerű ez!!
kiskutyauto
Miért van bármi, amit ez az agyhalott dilettáns pszichopata kormány nem nézett be, az elmúlt 3,5 évben???
miazavalami
@spu00: Mert a fidesz emberszeretetből jeles ugye?
Csupa emberszeretetből vezették be az egykulcsos adót!
Szintén emberszeretetből találták ki a végtörlesztést!
Ugyancsak az emberszeretet vezette őket akkor is amikor a közmunkások munkaidejét levették 4 illetve 6 órába, ezzel együtt a fizetést 37 ezerre.
Akkor is határtalan emberszeretetük volt amikor a magánnyugdíjasokat sarokba szorították!
Ha megszólal akkor ne vádaskodjon hanem indokoljon!!
lópicigáspár
A "fortélyos" helyett automatikusan fogyatékosat olvastam... Mondjuk így is igaz...! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.