A Magyar Nemzet szerint a balesetnek köze lehet ahhoz, hogy Sajó Andreát idő előtt felmentették Országos Széchenyi Könyvtár főigazgatói posztjáról. Sajó Andrea szerint az ügynek semmi köze nem lehet a leváltásához.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
Imádom ezeket a fontos embereket, akik csak céges autóval tudnak eljutni a munkahelyükre, ill.vissza az otthonukba! Még jó, hogy megkülönböztető jelzést nem használ egy könyvtáros.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Csodapók: Jellemző,hogy a bíróság sok esetben az áldozatot bünteti.Ez Mo!!!
nemkati
@gabrella: Nem azért, mert nem vagyok vallásos, de én minden emberélet szándékos elvételét elítélem. Még a legaljasabb bűnös, tömeggyilkos életét sem veheti el senki, nincs hozzá joga. Lehet büntetni bármi módon azt, aki a társadalmi együttélés írott vagy íratlan szabályait megszegi, lehet úgy büntetni, hogy többet ne legyen módja bűnöket elkövetni, de a legutolsó mocsok élete is tabu a szememben. Arra meg különösen kíváncsi vagyok, hogy hogy lehet bizonyítani, hogy valaki - jelen esetben Sajó Andrea - szándékosan okozta a balesetet, ráadásul azzal a szándékkal, hogy a motoros meghaljon, hacsak nem ezt ő maga vallja.
Halszem
Azért, akik ennyire védik a motoros tolvajt árulják már el, mit kellett volna tennie az autósnak, hogy visszaszerezze a saját tulajdonát?!
Tegyen feljelentést ismeretlen tettes ellen? Még a rendőr is szembe röhögi és jegyzőkönyvet sem hajlandó felvenni!
nemkati
@Csodapók: A linket, amitől kicsit képbe kerültem. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.