Bajnai pártjába nem lép be, tanácsokkal segít. A devizahiteles problémáért a mostani kormány a fő felelős, a rezsicsökkentés a populizmus csúcsa. De az MSZP is felelős, hogy ilyen szintre esett a közbeszéd.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Csípem ezt a wizz air-es pasit...Legyen csak miniszter.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Teljesen érthető amit Oszkó mond. Fehér ember ebben a politikai mocsokban nem szívesen vesz részt, hiszen ahhoz, hogy bárhova elérjen a hangja, magának is be kell mocskolódnia. Patt helyzet. Szerencse, hogy Bajnai az ország érdekében mégis felvállalja ezt a számára idegen feladatot. Most már csak a választóknak is fel kellene vállalni a küzdelmet a saját érdekükben, különben összedőlnek a nagy ellátó rendszerek és a buta, demagóg magyar azt kapja amit kiérdemelt. A nagy semmit.
human
Aki disznókkal birkózik, maga is sáros lesz. Ezt ők is tudják.
Márpedig a 2014-es választás kampánycsend nélkül egy hányinger lesz. A szavazóhelyiség előtt akár pártlogós ajándékcsomagokat is osztogathatnak, mikrobusszal hordhatják a közmunkásokat szavazni. Ha pedig valakiről a választás napján azt terjesztik, hogy mondjuk lenyúlta az ovisok kajapénzét, annak már nem lesz ideje cáfolni a vádat. Egyszóval minden a fideszes taktikáknak kedvez. A bal oldal kezdheti savban oldani a gerincét, hogy alkalmazkodjon az új körülményekhez.
verőce21
Helyes!

(Elég, ha az "ellenzéki összefogás" már osztogatja egymás között a "nemlétező" hatalmi pozíciókat!)
Csizmás Kond
Hm...itt ha valaki megszólal az mindig akar lenni valami.
Január
" De nyilván tudja, hogy a kormányoldal úgyis politikai ellenfélnek tekinti, és ismét támadni fogja. Akkor miért csinálja ezt az egészet egyáltalán?

A támadások nem érdekelnek, megszoktam. Mindenkinek van egy hobbija."

Én pedig remélem, ha odakerül a sor vállalni fog feladatot, szakemberre szükség van! A dilettáns, hozzánemértő csak a pártérdeket néző, választót hülyítő politikusokból már eddig is túl sok volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.