A bajai választási csalás miatt hírhedtté vált Zsigó Róbert kiakadt azon, hogy Bródy János a tragikusan elhunyt három bajai dzsúdós családjának megsegítésére szervezett koncerten elénekelte a Lesz még Magyar Köztársaság című nótáját – írja az Egyenlítő blog.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Nem is értem, miért nem határozták meg előre, milyen dalokat szabad előadni, ha ezt annyira sértőnek vették a sportolókra nézve? Egyébként pedig nem az előadók ajánlották fel gázsijukat az elhunytak családjainak? Esetleg Zsigó is felajánlotta mondjuk egy havi jövedelmét erre a célra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cukrász László
@Tootsy: Kedves barátom! Újra megköszönve lekötelező, kedves szavaidat, szeretném elmondani, hogy abszolút nincs szándékomban, hogy politikához közel kerüljek.

A politika eredeti görög jelentése szerint a polisz-város ügyeinek minél jobb intézését jelnetette az ott lakók érdekében szellemi értékek alapján. Ma pedig azt láthatjuk, hogy nagyon sok politikus, egyáltalán nem "polisztikus", hanem eltávolodtak ettől a látástól és csak képmutató kommunikációs gépezetek, akinek a hatalomtechnikai túlélés az elsődleges szempont, és nem azok akiket úgymond képviselnek. Elkeserítő az is, ahogy egymást ekézik állandóan, nem erre számítottunk sokan a rendszerváltáskor.

Őszinte örömmel, és reménykedve még mindig, hogy egyszer ebben is változás lesz: László
bagolyka
Erről az jutott eszembe, hogy egyszer megkérdezték valamilyen politikai kérdésről Pataki Attilát, mire elkezdett nevetni, hogy ki az a Gyurcsány? Én nem tudom, de én már rég Pataki Attila voltam, amikor... valami iylesfélét mondott. Szóval szerintem pár év múlva nem sokan fognak emlékezni erre a trafikhuszárra, míg Bródy János már jópár nemzedék szívébe bedalolta, beírta magát. Nehogy már egy fideszes zsigórobi tanítsa meg Bródy Jánost... a két embert sértés egy napon emlegetni...
Villon
@kiskutyauto: Azért reméljük nem lesz ilyen. Ne menj törvényhozónak!
tenger49
ez a zsigo gyerek BRÓDY JÁNOS nevét a szájára sem vehetné,ha lenne benne egy kevés tisztesség,de hát tudjuk a fityesz szóvivőibe olyan nem sok szorult!!!
jancsik68
@Tootsy: Köszönöm,hogy ugyan arra gondoltál,mint én.Nem szakmát akartam lebecsülni,hanem annak egyes negetiv képviselőjét,ezt a buta,korlátolt ,semmire nem alkalmas b...kot.
outsider
@marlin: Ezek már csak ilyenek. Saját gondolat híján, kénytelenek a maffiapropagandát ismételgetni, igazi menetbe való jófideszek:)
Ha időm engedné, kedvem akkor sem lenne ezekkel többet foglalkozni.
A sánta kutya úgyis gyorsabb, a szög is könnyen átszúrja a vásznat...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.