A Századvég 2013. szeptember végén készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint a magyar lakosság döntő többsége úgy véli, túlmegy a jó ízlés határán a Magyar Szolidaritás Mozgalom tüntetésén történt, Orbán Viktort ábrázoló szobor ledöntése. A megkérdezettek közel felének romlott a véleménye Bajnai Gordonról a történtek után. Amellett, hogy a többség szerint az akció túlmegy a jó ízlés határán, a megkérdezettek több mint háromnegyede (77 százaléka) nyilatkozott úgy, hogy a szobordöntés szélsőséges politikai magatartás, és csak minden ötödik lakos nem tartja annak. A kutatás tanúsága szerint közel minden második lakosnak (a válaszadók 46 százalékának) romlott a véleménye Bajnai Gordonról a történtek hatására. Majdnem ugyanennyien voltak azok a megkérdezettek, akik véleményét nem változtatta meg érdemben a fenti esemény (45 százalék), továbbá a lakosság csupán 3 százalékánál javult a politikus megítélése a szobordöntés után.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A fütyeszbirkákon kívül kit kérdezett meg a századvég???A lakosságot? nem hiszem!!!
szablyafűrész
Századvég(bél) ? " Ugorgyunk"...miért nem kérdez meg több vidékit is, akkor sírva fakadna még a Zorbán is és visszafeküdne a kórházba !
kiskutyauto
Nekem tetszett... !!! Dopeman FOR PRESIDENT yeeeeeeeeeeeee!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.