Három egyenruhás nyom le egy nőt az oktogoni villamosmegállóban egy, a Facebookon terjedő felvételen. A közterületesek szerint a videón szereplő nő előzőleg egy bliccelőt szabadított ki az intézkedők markából, és ezzel törvényt sértett - ezért tartották fogva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
A videon szereplök nem köztéri alkalmazottak, hanem köztörvényes bünözök !!!
Majd ha kapnak bilincset, meg szolgálati fegyvert...mint Chicagoban...le is löhetik
a bliccelöt ??? Na neeeeeee már !!!
Ja, hogy sanyibácsi 2 hét alatt rendet tesz ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@qwertzuiop: És ha Dávidka nem vinne haza 28 évesen havi 2 millát, akkor is csökkenhetne a bérlet ára. Esetleg a dagadt hölgynek kifizetett 80 milliós végkielégítés is a csökkentési alapba kerülhetne. Arra kíváncsi vagyok, hogy lesz-e tanú arra, hogy a nő segített bárkinek is. Ha pedig nem, akkor azt csak az elfogult közteresek elmondásából tudhatjuk. Az intézkedés szakszerűtlen és emberi méltóságában megalázza a nőt. Ezért joga van védekezni. Szerintem a nő max felfüggesztettet kapna, de a köztereseket is meghurcolnák. A videó készítője a feltöltéssel követett el személyiségi jogi visszaélést, tehát, ha beazonosítható, akkor büntethető is.
qwertzuiop
...Ez a nő az édesanyám, aki úgy került oda, hogy előtte egy fiatal lányt rángattak a közteresek, és ő ezt nem hagyta (mert nincs joguk hozzá). A mellény azért van rajta,mert október 5-én lesz egy pedagógustüntetés, ez a jelképük...

A cikkben olvasható, ez a válasz az elfogult közteresekre...
Az intézkedés tényleg szakszerűtlen mert hivszemnél a biztosító személy hátracsavarja az intézkedés alá vont személy kezét (nem törésig), az intézkedő járőrtárs pedig "átlendíti" a hasára. majd pedig a biztosító az elkövető hátára térdel az intézkedő pedig oszlat.. vagy legalábbis valahogy így régen tanultam már. De tényleg nem volt szakszerű ez igaz. A közteresnek nem volt megalázó, hogy egy nő fejbe rúgja szerinted, a közhiedelemmel ellentétben (kozigallas.hu) lényegében 70-90 ezer nettót keresnek szerinted ők élvezik ezt? Felfüggesztett?? Szerintem itt a válasz:

hu.wikipedia.org/wiki/Hivatalos_szem%C3%A9ly_elleni_er%C5%91szak

A videó féltöltőjét pedig megfogják találni, sőt mivel hangos szóval további ellenállásra szólitotta fel az elkövetőt lehet, h nem úsza meg annyival ha a fenti linket végigolvasod :-)
Darthon1
@qwertzuiop: nekem pedig az édeshugom. Ez nem bizonyíték. Az első bűntényeseknek egy olyan bcs-ben amely max három évet enged, sosem adnak letöltendőt. A videó feltöltője megérdemli, ha megbüntetik. A jegyárcsökkentési alapról mi a véleményed?
qwertzuiop
Nem bizonyíték, a közterületen lévő kamera (ha működött, és ha volt, és ha arra nézett...) az is fogja bizonyítani?? Akkor mi lesz? De tegyük fel neked lesz igazad (nem hiszem, de legyen), bár a média annyira felfújta most ezt, h lehet mégis megússza (vagy éppen vele fognak példát statuálni..?). A Dávidka tudjuk kinek a rokona én így nem csodálkozok rajta, h annyi a pénze (ki tudja mennyit visz még haza ezen kívül...). A dagadt 80 milliós nőt előállították, és vissza kellett fizetnie a pénzt.. DE abban azért igazad van, h nagyon sok egy bérlet, és jegy ára nálunk
Darthon1
@qwertzuiop: én úgy emlékszem, csak szerették volna visszafizettetni a lét. De ez az ügy szempontjából lényegtelen. Ha példát statuálnak, akkor a független Bíróság elmehet valahova. Ugyanis nekik függetleneknek kell maradni mindentől, közhangulattól, politikától stb. Persze tudom ez az ország még nem az az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.