A Fidesz parlamenti frakcióvezetője arra szólította fel csütörtökön az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordont, hogy a Magyar Szolidaritás Mozgalom vasárnapi kormányellenes demonstrációján történtek miatt távolítsa el mozgalma vezetéséből Kónya Pétert és Karácsony Gergelyt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kata53
@dömdödöm: De szerényen számolsz! Hidd el több mint 3 millió magyar embert döntöttek a nyomorba,és még továbbiakon törik a fejüket! Ezért kell mihamarabb leváltani őket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Amikor ezt a Tóni gyereket látom, eszembe jut egy ismerősöm mondása ". Hiába adnak akármilyen drága öltönyt az ilyenekre mint Rogán, Lázár, Kósa, Kövér, no meg a püffedt pávatáncos-- akkor is lerí róluk, hogy mekkora parasztok.
kata53
@marlin: Feljebb írtam valamit. Sz@rházi, akinek kinyilt a csipája.
bretagne
Bezzeg 2006-ban nem voltak ennyire önérzetesek, amikor Gyurcsány-bábut égettek!!!
És a Kossuth téren névreszóló akasztófákat raktak ki. És most, amikor Gyurcsány urat lekpdösték, akkor miért nem szóltak? Nem jó ez az egyoldalu viselkedés!
marlin
@Csodapók:
Ők lesznek a szegedi könyvtárostanfolyam prominens hallgatói?? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.