A Jobbik elnöke szerint a közbiztonság nem pénz, hanem akarat kérdése, de Vona Gábor úgy látja, amíg a "magyar belügyben, a magyar politikában politikusbűnözők vannak, addig ne várjunk eredményeket". Az ellenzéki párt vezetője erről szombaton, a múlt héten Soroksáron meggyilkolt nő emlékére a XXIII. kerületben rendezett demonstráción beszélt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Kasztrálás? Nagyon jó ötlet, mégsem halálbüntetés,megfelel az Unionak is.
Szvetlana
Sok elvetemült gazembernek nem ártana
kkalman
@gabrella: Miért is kell mindenben megfelelnünk az Uniónak?
A világ egyik legdemokratikusabb országában, USA, jó néhány tagállamban visszaállították a halálbüntetést. És Washington kénytelen kelletlen lenyelte ezt a békát, nem tud velük mit kezdeni. Igaz a halálraítéltek sokszor hosszú éveket töltenek a "halálsoron", közben esetleg többször is, újra, meg újra kivizsgálják az ügyüket, de működik a halálbüntetés intézménye.
Ez így van rendjén. Miért csak a bűnözőnek vannak jogai? Az áldozatnak, illetve a családtagjaiknak miért nincsenek? A bűnözőnek joga van az élethez, az áldozatnak, illetve a családjának nincs joga megnyugodni, hogy a gyilkos megkapta a megérdemelt büntetését.
Nálunk kap a gyilkos jó esetben tényleges életfogytot, rosszabb esetben 20, vagy 30 év múlva szabadulhat. Napi 8000 Ft-tal mennyibe is kerül ez nekünk?
soljanka
Lehet, hogy hiányosak az ilyen nemű ismereteim, de nem értem, hogy a kémiai kasztrálással miként lehet megakadályozni, hogy ne akarjon megerőszakolni többet nőt az illető???
Ha jól tudom, akkor csökkenti ugyan a libidót, de izgalomra lehet erekciója -és akkor ugyanott vagyunk, ahol eddig. Mert ezek az állatok pont azért vannak ott, ahol, mert nem képesek kontrollálni a "természetüket". Kémiai kasztrálás esetén legfeljebb nem kívánják annyiszor meg otthon az asszonyt, de egy csinos szőke kocogó nő látványa továbbra is felizgathatja őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.