Ez év májusában az egyik bulvárlapban megjelent egy cikk, amely arról számolt be, hogy egy apa szexuálisan molesztálhatta ötéves kislányát. A gyanúba keveredett férfi nevét nem írta meg az újság, még a monogramját sem közölték, azt viszont igen, hogy „ismert magyar közéleti szereplő”, „politika közeli személy”. A téma nagy port vert fel. Az írást több hírportál is átvette, ám a megjelenés után egy nappal az alapcikket közlő bulvárújság online oldaláról, valamint a cikket „átemelő” weblapok oldalairól eltűnt az írás…

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
Mindennel foglalkoznak ----akárki is,ő ---- egy tetű ,liberális szabadság. az nem engedi az ilyen cselekedeteket!!
Vizual
@martinpalermo: Melyik a jobb vagy a bal "liberális szabadság" ? :)
Sede
@szaboria1: persze a legtisztább az lett volna, ha a gyanúba keveredett apuka nem az ügyvédjével próbálta volna presszionálni a lapot, hanem az arcát és nevét vállalva nyilatkozott volna, hogy alaptalanul hozták hírbe, ártatlan és ez csak a volt párja bosszúja.
ehelyett: bujkál a sajtó elől...
soljanka
@Sede: Tökéletesen igazad van!
Persze az is igaz, hogy bármennyire is ártatlan egy ember, ha ilyen szörnyűséggel vádolják meg,hiába derül ki az ártatlansága, a bélyeg rajta marad.
És teljesen mindegy, hogy politikusról van szó, vagy másról.
Sede
@soljanka: így még inkább rajta marad a bélyeg, hogy nem vállalja a nyilvánosságot.
martinpalermo
@Vizual: Ilyen,szemét dolognak nem létezik jobb, vagy baloldalisága, talán az elkövető senkiházi, párthoz kötődéséből, a kérdésedre választ is ad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.