Visszavont 10,3 milliárd forint uniós pályázati támogatást az NFÜ, miután a megbízott cégek 9-10 hónapja késtek a szélessávú hálózati fejlesztések megkezdésével. A nyertesek listája a sajtóban már februárban gyanút keltett, amikor a privatkopo.hu megírta, mind az öt céget ugyanazon a napon és ugyanott alapították, és tulajdonosaik között meglehetősen nagy az átfedés.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Sede: A jó öreg fütyisztől volt aki mást várt?
Hellcat
@Sede: Én azon lepődtem meg hogy "csak" 10 milliárdot buktunk el ez miatt nem 100 at...
human
Nem tán köze van eme meglepő fordulatnak, hogy az EU a támogatások visszatartását lebegtette meg, ha továbbra sem ellenőrzi megfelelően a kormány a kifizetéseket. Betojtak a srácok. Kár, hogy külföldről kell, hogy rendet tegyenek itthon.
Sede
@human: valószínűleg erről lehet szó.
megremegtek a fiúk, hogy az EU elzárja a pénzcsapokat.
túl egyértelmű volt, hogy ezek a cégek csak lenyúlásra lettek alapítva.
human
@Sede: Egész biztos. Még februárban kiderült a mutyi. Azóta nem történt semmi. Csak most, hogy az EU bekeményített. Ez van, ha nincs független felügyelet.
Baján is a választási bizottság mindent nagyon szépnek és jónak talált. Szerencsére a törvényhozásban még van szakmaiság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.