Nagybevásárlást tartott Rostás Elemér (51) és fia, Henrik (26) egy családtagja a szökés előtt pár órával - mondták a helyiek, akik szerint már ekkor a menekülésre készült a két sorozatgyilkos cigány. Négy nappal az ároktői bandatagok lelépése után még mindig rejtély, hová lettek Rostásék. - Április óta ezt fújom, hogy el fognak menekülni! - háborgott a polgármester, Vargáné Kerékgyártó Ildikó, aki szerint egy törvénymódosítással elkerülhető lehetett volna mindez. - Sajnálom a rendőröket, itt voltak napi 24 órában, ám éjjel a jogszabály szerint nem zavarhatták őket, mert nekik is jár a nyugalom. A környező településeken pedig megszaporodtak a lopások. A bűnözők ugyanis kiszagolták, hogy minden egyenruhás Ároktőn van - sóhajtott a polgármester.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: a.a
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azért azon a magyarázaton "behaltam", miszerint a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nem kapott egyértelmű tájékoztatást a Belügymintől, hogy hogyan is őrizzék őket, ezért döntöttek a visszatérő ellenőrzés mellett. (Azaz kétóránként rájuk néztek, hogy s mint vannak a drágáim...)
Tényleg ez tesz keresztbe ennek a qrva országnak, ez az egyszemélyi kormányzás, pont mint a márciusi hóvihar esetében. Ott is csak ült mindenki megszeppenve, a hátsójába dugott ujjal, és senki nem mert elindítani egy hókotrót sem, amíg a nagyvezér nem szólt, hogy mehetnek. Most ugyanez volt, sintérsanya nem vezényelte személyesen a házi őrizetet, és az illetékesek nem mertek csinálni semmit, csak kiizzadták ezt a hülye megoldást. Mivel tiszaújvárosi születésű vagyok, ismerem az ottani rendőrkapitányt, és azt kell mondjam, sokat eddig sem néztem ki belőle, de most még önmagát is sikerült alulmúlnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.