A rendőrség egyes kapitányságainak büdzséje dönti el, hogy téli felszereléssel, többek között téli abronccsal ellátják-e a járműveket – derült ki Pintér Sándor belügyminiszter Harangozó Tamás szocialista politikusnak, a rendészeti és honvédelmi bizottság tagjának adott írásos válaszából. Vagyis központilag nem biztosítják a forrást a téligumihoz. Ez nem csak balesetveszélyes, de az olcsójánoskodás visszaüthet, mert a rendőrautók csak felelősségbiztosítással rendelkeznek, Cascóval nem. A belügyminisztérium megkeresésünkre cikkünk megjelenéséig nem reagált.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Akkor a kopott gumis járművekkel közlekedő rendőrök jelmondatát akár meg is változtathatják "Szolgálunk és Félünk" -re...
Miért kell ismét emberéleteket kockára tenni a rossz gumi miatt ?
A katonának, hogy harcolni tudjon fegyver kell, a rendőrnek pedig, hogy eleget tudjon tenni a feladatának tisztességes felszerelés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.