A világ tíz legkockázatosabb államadósa közül három az euróövezet tagja a legnagyobb londoni adósságpiaci adatszolgáltató csoport kedden ismertetett idei harmadik negyedéves országkockázati összesítése szerint.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Tootsy: majdnem sajnállak, legalább annyira mint te saját magad, igazából semennyire. Mindenki azt kapja amit megérdemel, neked csak az irigység , mások hibáztatása és az önsajnálat jutott! Boldogabb életet !
Tootsy
@nahát: Mondd, te hozzam beszelsz? mert hogy nem a beirasaimra reagalsz, az tuti. Hogy tudd, nalam boldogabb ember nincs a Foldon ebben a pillanatban, vadonatuj, meregdraga autot kaptam a szulinapomra, van munkam, egeszsegem, az egyszem lanyom szinten itt el es imad, (neki is mindene megvan), a tarsam a tenyeren hord, aprilisban eskuszunk, 2015-ben mindannyian utazunk haza latogatoba Magyarorszagra. De hogy tudd: a fizetesemet jotekonysagra koltom tulnyomoreszt, a munkahelyemen szeretnek, a fonokeim is, kepzeld, es MINDIG orultem annak, ha valakinek tobb volt nalam. A feltekenyseget, irigyseget pedig egyszeruen nem tudom, mit jelent, mert sosem voltam egyik sem - legalabbis eddig senki nem mondott ilyet. Te mibol gondolod az ellenkezojet? A jokivansagokat koszi, vedd ugy, hogy az Ur maris meghallgatta a te keresedet!...:o))))
coni
Csak a pénzügyi adatokból nehéz lemérni egy ország teljesítőképességét, kockázatát.
Az ország legnagyobb kockázata ami a fejekben van, pontosabban nincs.

Jól mutatja ezt a problémakőrt, hogy a rezsim félóránként bemondatja hogy nincs IMF hitelünk, de arra már nem kíváncsi a kutya se milyen és mennyi más államadósság képződött helyette.
kukac50
@nahát: Orbán az adófizetők pénzéből!
spu00
Talán nem ártana tisztán látni a történteket, mert a szövegekből az látszik, hogy csak a gyűlölet van meg, a hozzáértés nélkül. Nem tudom miért nem elsőként tájékozódnak, s utána alakítják ki véleményüket.
2002-ben 8.300 milliárd volt az államadósság, 2010-ben 23.000. A legnagyobb értéket 2008 nov.-dec.-vették fel 2 éves türelmi idővel, alacsony kezdeti kamattal, de az országot érintő megszorítások elő írásával. Ezt tetézve, 2014-s vissza fizetési határidővel.2008-ban Veres János volt a p.ü. miniszter, s az adott időben O.V ha akarta volna sem tudta volna felvenni, vagy elkölteni.
Meg kell jegyezni, hogy akkor Magyarország a világ 10 legkockázatosabb között volt. Tehát a mostani 20. hely nagyszerű fegyvertény, s nem siránkozni, hanem örülni kell. Tudom ez Önöknek nem jó hír, de majd 9 milliónak nem csak hír, hanem jó eredmény. Különben a nyolc évben azért kellett hitelt felvenni, mert a 10 között voltunk, s állampapírt nem tudtak piacra vinni, mely feltétel nélküli pénzbiztosítást lett volna hívatni.Csak ennyi a különbség az Önök által írtak és a valóság között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.