Sokkoló sterilizálási viszonyok uralkodnak a BAZ megyei kórházban, ahol augusztusban nyolc koraszülött halt meg, egyelőre tisztázatlan okok miatt – írja a Napi.hu.

Hatvanmilliárdos pénzesőről számolt be egy hete Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár, közleménye szerint az uniós fejlesztési forrásból tíz milliárdot az onkológiai ellátórendszer fejlesztésére fordítanak, csaknem 50 milliárd forintot pedig arra, hogy a rendszer tavalyi újraosztása után az egészségügyi intézmények képesek legyenek új feladataikat is hatékonyan ellátni – olvasható a Napi.hu cikkében.

Szakrendelőket terveznek anélkül, hogy biztosítható lenne bennük az orvos – beteg négyszemközti beszélgetése, vérvételi helyiséget, dönthető vérvételi szék, vagy ágy elhelyezési lehetősége nélkül, de szülőszobát is, vajúdó nélkül!

Úgy látszik, ahhoz is külön felszólítás kell, hogy egy sürgősségi osztályt a minimumfeltételeknek megfelelően alakítsanak ki. Hiányoznak az orvostechnológiai tervek, az eszköz- és műszerspecifikációk – számol be a lap.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
Már megint ez a tetves Európai Unió tolja ide a redvás pénzét mikor az ország Miniszterelnöke megmondta: megállunk a saját lábunkon!

Szégyen az egész!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
De verik féltéglával a mellüket, hogy mennyit költenek rá. Az, hogy ész nélkül kiszórják azt a kis pénz az már nem számít! A lényeg, hogy a statisztika jól fessen.
Darthon1
Anti Midász Viktor. amihez hozzáér szarrá válik.
honeykiss
@gala2cse: Nagy dolog feldughatják a szeretetüket...lényeg,hogy nem lett komoly baj a gyermekeddel a nagy tisztaság közepette...
csa-csa
"az egészségügyi intézmények képesek legyenek új feladataikat is hatékonyan ellátni"
az alapvetőt sem tudják ellátni!!!
csa-csa
@űrbán: az előző összes bagázs "tevékenysége sem volt semmi"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.