Az a fajta szabályozási környezet, adópolitika, amit a kormány képvisel, az a vállalkozó embereket kergeti el az országból, csak az engedelmeskedő beosztottaknak adnak helyet – ezt Oszkó Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Van egy pont, ameddig meg lehet alazni az embereket, es azok valoban mindent el fognak kovetni orbanert meg ezert a szennyes tarsasagert, de akinek egy icipici lehetosege is van, az valoban ki fog menni, mert tudja, hogy kint nem fogjak agyonsanyargatni az adoval. (en osszesen 15 % afat fizetek, es a TB-re, szabadsagra levont es felretett penz utan minden 100 dollarbol 80-at kapok kezhez. ) Megis, ezzel a politikaval megis mi mast vartak?
Tootsy
Igaz az is, hogy az ujzelandi minimalberert dolgozom, de abbol szerenyen meg lehet elni, ha mar a nagy dolgok megvannak az ember eleteben, de en szerencses vagyok, mert sok maganeleti (jogtalan) hanyattatas utan olyan tarsra talaltam, aki megosztja velem a hazat, (nem kell kulon berelnem, ami a legnagyobb megelhetesi tetel), autot vett nekem (mert naponta 80 km-t kell a melohelyre autoznom, es mi farmon lakunk, terepen), viszont 6 napot dolgozom, tehat ezt a "jot" sem adjak ingyen, de mindenkinek minimum ilyet kivannek otthonra is, mert hiaba dolgozom rengeteget, de VAN munkam, megbecsult, es nem alamizsnaval szurjak ki a szemem, mint otthon minden koz-rabszolganak,...
coni
Az MNB tartalékokból folyósított hitel pont úgy nem fog célt érni mint az egykulcsos adó.
Gondolom, nem is az a cél, hogy fellendüljön a gazdaság.
Azok a vállalkozó szellemű, kreatív emberek akik több évtizedes munkával érték el amitől most megfosztotta őket a rezsim, feltehetőleg az életben nem vállalkoznak többet.
A külföldi tőke is előbb fog Bulgáriába, Romániába vagy a horvátokhoz menni mint ide.
Tootsy
@coni: Hat igen, az sem fog bejonni, amit annyira remeltek orbanek: az itteni ujgazdagok nem otthon, Magyarorszagon fogjak elkolteni az oriasi vagyonukat, hanem minimum Ausztriaban, MERT AZ HOZZATARTOZIK A SZNOBIZMUSHOZ, hogy kulfoldre jarnak vasarolni,... Nyaralni sem a Balcsi, hanem Fidjire mennek, meg barhova, tehat nem a hazai szallodaipart fogjak felviragoztatni...

Es jol latod, mert a nyugati toke MAR odamegy (lasd Romania, autouzem), ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.