A kereszténydemokrácia hasznos, semmivel nem pótolható része a hazai demokráciának, a magyar szabadság ügyének – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke egy szombati mosonmagyaróvári rendezvényen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Mondja kövér, aki a rendszerváltás előtt nem győzte a pártbélyeget nyalni...
joopapa
"Kövér László úgy fogalmazott: „napjainkban például egy sokszorosan bukott politikus azt hirdeti, hogy a keresztény Magyarország nem lehet szabad, mert a kereszténység és a szabadság kizárja egymást." És ki az a sokszorosan bukott politikus? Magyarországon csak egy sokszorosan bukott politikus van, úgy hívják orbán viktor.
bakegya
Ó,jaj drága kövéren drága imádkozó sáska,nem jó ez a duma másra, csak a gyors halálra!-a Dunának habjai azt a szennyest mossák évszázadok óta amit az ilyenek és hozzátok hasonlók piszkítottak be-de nagyon akár imára tapsolva is.
sport50
@yazo64: ne bántsd,kiforgatta már azt a bizonyos köpönyeget!!!:-)))különben sem az itthon élőkért küzd,hanem a román-magyar kettős állampolgárokért!!csak nem tudom,miért nem költözik oda?ja,hogy itt a pénz amiből tud adakozni,vásárolni szavazatokat!!
Feraj49
Milyen keresztény eszméket hirdet ez a f...? Csupán keresztényi szeretettből éheznek emberek,nem tudják fizetni a számláikat,nincs munkájuk stb,stb. Időnként kéne nézni a különböző természettel foglalkozó csatornákat .Hányan is vannak a kereszténydemokrata pártban ?
coyote3
Próbáljuk ki a következő ciklusban:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.