A magyar lakosság mintegy négyötöde ellenzi a stadionépítéseket és a labdarúgás kiemelt helyzetét. Kilencven százalékuk más területre fordítaná a stadionokra szánt pénzt: elsősorban az egészségügy fejlesztésére és munkahelyteremtésre – derül ki a Republikon Intézet legújabb elemzéséből.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Az nem kétharmad! Nem pénzpazarlásra hatalmazzuk fel a kormányt!
Nakimaga
5/5 = 10 millió ,
osztva 5-tel
=2 millió
szorozva 4-el
=8 millió
Az igazság!
gabrella
A fidesz elszúrta a renoméját a stadionokkal meg a pazarlásokkal amiket nem az emberek érdekében használt fel és a 16 %-os egykulcsossal.
SwordFish
Az tény, Orbán ebbe fog belebukni, mert ezt már a saját szavazói sem viselik el.

Az is érdekes, hogy miközben a Fidesz erősödik, Orbán népszerűsége csökken. :-)

It az ideje a vezetőváltásnak már a Fideszen belűl is!

Mint jobboldali , én szeretném!
nemkati
Ha eddig 0rbán mindent azzal indokolt, hogy a 2/3 felhatalmazta erre meg arra, akkor most jobb, ha visszafogja magát, mert nemhogy a 2/3, hanem a 4/5 nem kér a stadionokból. Aki legjobban kér (mit kér, kierőszakol!), az pont ő maga, de ez kevés, hogy rákényszerítse az országra hogy erején felül izzadjon ki olyan összegeket, amiknek ezerszer fontosabb helyük lenne.

Sajnos, épp a napokban kérdeztem egy rokon sráctól, hogy ő vajon fideszes, vagy jobbikos? Azt mondta, a fogát szívva, hogy kénytelen lesz jövőre a Fideszre szavazni, mert a szocik biztosan nem folytatnák a stadionépítéseke, és akkor ő hol nézze a meccseket? Hát, a legjobb családban is vannak ilyenek. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.