Az atv.hu megkeresésére Török Zsolt, az MSZP szóvivője azt mondta: a fenti történet teljes képtelenség. Az MSZP-nek sem a videó elkészítéséhez, sem annak utóéletéhez nincs semi köze, ezért mindenkit aki ennek ellentétét állítja beperlik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: Ugyanerre a következtetésre jutottam!
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: Nem írom le még egyszer, megpróbálom áthozni:

bencemacska
Tudom, hogy ezért megint rasszistának leszek titulálva, de kimondom: ez a népcsoport képes a csillagokat is letagadni az égről, ha az neki rövid távú hasznot hoz!
Itt annak lesz igaza, aki több pénzt ad a "vallomásért".

Mit jelent az, hogy ő elmondja az igazat a videokészítés körülményeiről, pedig nem tudta, hogy felveszik a beszélgetést. Azt sem tudta, miért van a lakásán még három ember a beszélgetőkön kívül???

Szerintem nem volt itt megrendelő, azért készítették, hogy eladják. Vagy azért, hogy kiderüljön, ami rajta van (ha az MSZP veszi meg!), vagy azért, hogy ne derüljön ki (akkor a Fidesz veszi meg). Mivel úgy látszik ez nem jött be, most következik az, hogy ki rendelte meg. Válasz erre Tetszik ma, 20:19 Jelentem
Dr. Felipe
@spu00: Gondolod hogy az MSZP annyira hülye hogy megrendeli a videót egy olyan megbízhatatlan embertől aki utána rohan a hír-tv hez? Ugyan már kicsi huszár ezt te sem gondolhatod komolyan.
Messziről bűzlik hogy ez fideSS kreálmány mert így akarják áttolni az MSZP re a választási csalást melyet a fideSS követett el.
Pálinkafőző Rézüst
@bencemacska: nem vagy rasszista, csak realista! :)
soljanka
@bencemacska: Így van. Pontosan ezt mondta a kisebbségi képviselő "úr":

„Majd aki a jobb ajánlatot teszi, én az őszintét mondom, nem kertelek ezzel kapcsolatban. Mert hogyha így meg leszek ráncigatva, minden nap a híradóba vagyok, hát akkor legyen értelme is".
szablyafűrész
Egy ilyen Zsigó-féle "értelmiségiből" inkább kinézem ezt a gagyi terhelő videót, mint bármelyik mszp-sből !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.