A legtöbben a Békemeneten voltak. Gyurcsány és Mesterházy között élesedik az ellentét, Orbán harcba hívta híveit a régi és új kommunisták ellen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Viktor! Tele a tökünk a folytonos kommunistázásodtól! Mindenki tudja, hogy honnan jöttél és minek köszönheted azt, hogy mára diktátorként irányíthatod az országot. Azoknak pedig pont nem szükséges kommunistává válnia, akik nem akarnak melléd állni. Különösképpen nem kéne állandóan, ráadásul nyíltan harcba hívni a magyart az egyébként is megnyomorított magyar ellen.
keresztapa
Harc értelmezése! Orbán harcba hívta híveit a régi (MDP,Magyar Dolgozók Pártja, az MSZMP, a Magyar Szocialista Munkás Párt,- . és az új Kommunisták ellen, MSZP) Aki ezt nem érti, hogy ezek azok a pártok akik név változtatásokkal, de egy céllal tették az országot kiszolgáltatottá, idegen érdekeltségeknek( kimentek a tankok, bejöttek a bankok) Aki ezután sem gondolkozik el,
azzal nem lehet mit kezdeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.