A Jobbik tiszta választást akar, a pártok programjainak a versenyét, nem pedig szavazatvásárlást. Vona Gábor pártelnök, a Jobbik tizedik, tisztújító közgyűlésén arról beszélt, pártja a közbiztonság megerősítését, munkahelyteremtést, a gazdaság fellendítését és elszámoltatást akar, valamint eltörölné a képviselők mentelmi jogát.

Vona Gábor szombaton a Budapest Kongresszusi Központban a párt küldöttei előtt tartott programadó beszédében saját kormányfő-jelöltségéről azt mondta, 2010-hez képest emberileg, lelkileg és szakmailag is erősebbnek, jobbnak érzi magát.

Azt hangoztatta ugyanakkor, hogy ő nem hatalmat akar, mert mint mondta, neki kevés a kormányfői tisztség, annál nagyobb az ambíciója. Más pártok jelmondataira utalva azt mondta, neki nemcsak az a célja, hogy mindenki lakjon jól, hogy a magyarok többet fogyaszthassanak, vásárolhassanak, hanem az, hogy "a magyarság mutasson példát a világnak, a magyarság legyen az a nép, az a nemzet, amelyik a legbátrabban, legigazabb módon, legtisztábban fordul szembe a globális kapitalizmussal".

Szavai szerint azonban ahhoz, hogy a Jobbik megnyerje a nemzet egészének a bizalmát, először magát kell "méltó állapotba hoznia", ehhez pedig tagjainak egymásban való bizalomra, csapatmunkára, valamint fegyelmezettségre és szorgalomra van szükségük. Azt kérte a párt tagjaitól, hogy a választásig hátra lévő hónapokban mindenki hozza ki magából a maximumot.

Vona Gábor a tavaszi választási kampányt ahhoz hasonlította, mintha vadgalambokkal kellene sakkozni; az állatok ugyanis "felrúgják a szabályokat, ledöntik a bábukat, rátrottyantanak a sakktáblára, majd a végén elégedetten turbékolnak, hogy nyertek". Hozzátette: a bajai időközi választáson szerinte ez történt, és "egyik is csal, másik is csal".

Azt hangoztatta, tiszta választásokat szeretnének, ezért oda fognak figyelni, és nem fogják engedni, hogy "arról szóljon a választás Magyarországon (...), hogy ki tud több cigány embert megvásárolni", ahogy szerinte Baján bebizonyosodott.

Arról is beszélt, pártja közbiztonsággal kapcsolatos programpontjai sokak számára "sokkolóak" lehetnek. A "csendőrség, halálbüntetés, kémiai kasztráció, önfenntartó börtönök" valóban sokkoló szavak, de szerinte ennél sokkolóbb az, hogy gyermekeket, nőket, időseket ölnek meg nap mint nap – fűzte hozzá.

Szerinte a közbiztonság kérdése nagyban érinti a "cigány-magyar együttélés" kérdését. "Azt mondják, hogy a bűnözésnek nincs színe, ez így is van, de ha bemegyünk a börtönökbe, azt látjuk, hogy a bűnözők 90 százalékának viszont van". Hozzátette: senkivel nem az a bajuk, hogy más a bőrszíne vagy a kultúrája, hanem az, hogy vannak akik úgy érzik, nem kell betartani társadalmi normákat, csak azért, mert ők cigányok.

A foglalkoztatásról azt mondta, valóban egymillió új munkahelyre lenne szükség, és ez az egyik legfontosabb kérdés ma Magyarországon, ám nem közmunkahelyek, hanem tisztességes munkahelyek kellenek.

Arról is beszélt, az elszámoltatásnak ott kellene kezdődnie, hogy eltörlik a mentelmi jogot, továbbá szerinte a képviselőknek nagyobb felelősséget kellene viselniük, hiszen ők hozzák a törvényeket.

Vona Gábor azt is mondta, hatalomra kerülve nyilvánosságra hoznák, hogy az országgyűlésben, a kormányban kik kettős állampolgárok, "és hová húz a szívük vagy a pénztárcájuk", és nyilvánossá tennék a külföldről kapott civil- és párttámogatásokat, hogy így megtudják, "kik irányítják valójában Magyarországot".

A pártelnök arról is beszélt, a Jobbiknak vannak olyan céljai, amelyek túlmutatnak a választásokon. Ezek között említette a történelmi jogfolytonosság és a magyar eredet- és történelemfelfogás helyreállítását, valamint a gazdasági szabadságharcot; ez utóbbit az államadósság újratárgyalásával, saját bankrendszerrel, önálló monetáris politikával és termeléstámogató adórendszerrel képzelik el.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Vona bandája randalírozott 2006-ban."Mi van? Már az is békétlenség, ha picit felgyújtjuk a TV-székházat, mert volt nálunk épp egy Molotov káktél? Mi csak szalonnát mentünk sütni a térre békésen, de a vízágyútól nem gyulladt meg a fa. Há' ost vigyük haz a kááktélt? Fogtuk oszt eldobtuk! Az a qrva bomba nem a székházra pottyant véletlenségdíbűl?" És milyen érdekes, hogy ezek a pondrók mióta Orbán van hatalmon ,nem másznak elő? Vajon miért? Vajon nem az ő emberei ezek? De igen!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vizual
Láttam egy reklámfilmet tőlük. Hát még mindig elkap a röhögés. Fiúcskák és lánykák labdáznak, sétálnak a Gellért hegyen, fényképezgetnek. Tisztára rozsaszin világot vizionált a film készítője. Nem tudom ki csinálta és milyen céllal, de ha a filmen is megjelenő Vona igazat mondott, akkor én azt vizionálom, hogy megpróbálják tisztára mosni a jobbikot. Mert a fidesznek szüksége lesz rá. No így lehet tetten érni őket. De jót röhögtem. Ja. Nem volt gárda, nem volt semmi egyenruha, nem volt csíkos zászló...
qxy
Kevés lenne? Van egy ötletem.
Az ilyeneket kell agyon ütni! !
ezektől van tele a parlament meg a tökünk.
csikknorisz
Hát akkor mi lenne a neki megfelelő poszt? Király? Führer?
bretagne
@csikknorisz: Szerintem király! Majd O.V.-ral veszekednek a koronán.
Január
" Azt hangoztatta ugyanakkor, hogy ő nem hatalmat akar, mert mint mondta, neki kevés a kormányfői tisztség, annál nagyobb az ambíciója. Más pártok jelmondataira utalva azt mondta, neki nemcsak az a célja, hogy mindenki lakjon jól, hogy a magyarok többet fogyaszthassanak, vásárolhassanak, hanem az, hogy "a magyarság mutasson példát a világnak, a magyarság legyen az a nép, az a nemzet, amelyik a legbátrabban, legigazabb módon, legtisztábban fordul szembe a globális kapitalizmussal".

Akinek nincsenek elérhetetlen álmai, még az elérhetőket sem éri el.
Vizual
@Meine Ehre heisst Treue: Én még emlékszem, mint régi blogger, hogy bizony van. Kezdve a tagok eredendő identitásától a folyamatos uszításig. Részleteket ? Arra kevés ez a 2000 karakter. Igazad van. Mosni nem kell, vakarni kell, mint a malacot ha nagyon "dzsuvás". Látva a filmet talán ha a röhögésem elmúlik, majd gondolkodom. Egyre inkább súlytalanok lesznek, cél nélkül. A saját fejüket dobják le, mint tették.
anonymouse
@Vizual: Volt valaki aki odáig ment, hogy ellopta egy népszerű komikus bajuszát. Mégse röhögött senki.
Vizual
@anonymouse: Arra nem emlékszem, csak "Tejfelre" :)
Meine Ehre heisst Treue
@Vizual: Az ideológiai vakarást, mosást illetően nem fogunk egyetérteni. Azonban magam is úgy vélem nem sok vizet zavarnak a hazai politika tengerén, ezért nem fogok magam sem rájuk szavazni.
bukfenc
Naaa ide se jövök többet kommentelni...
bukfenc
@bretagne: miután egy "farok gyümölcsei" így ketté vágják és jó bolond módjára összedugják a fejüket, néha csőröznek, vagy testnedveket cserélnek...
Szvetlana
A jobbik még adhat alternatívát a jelenlegi bizonytalanoknak.
Világos beszéd, de kérdés, hogy mennyiben felel meg a szélsőséges párttagoknak és mennyiben a szimpatizánsoknak?
Vizual
@Meine Ehre heisst Treue: Azt a "tizenszázalékot" beviszik a Fideszhez. Majd emlékezzél.
tivoli
Kevés lenne? Választassa meg magát cigány vajdának.
kkalman
Vonának kevés a kormányfői poszt? Egy okkal több, hogy ne szavazzak rájuk.
bretagne
@bukfenc: Az a baj, hogy nagyon sokan vannak mellettük. Láttam a kongresszusukat!
Manhattan
Vona bandája randalírozott 2006-ban."Mi van? Már az is békétlenség, ha picit felgyújtjuk a TV-székházat, mert volt nálunk épp egy Molotov káktél? Mi csak szalonnát mentünk sütni a térre békésen, de a vízágyútól nem gyulladt meg a fa. Há' ost vigyük haz a kááktélt? Fogtuk oszt eldobtuk! Az a qrva bomba nem a székházra pottyant véletlenségdíbűl?" És milyen érdekes, hogy ezek a pondrók mióta Orbán van hatalmon ,nem másznak elő? Vajon miért? Vajon nem az ő emberei ezek? De igen!!!
lenhardtibolya
@Vizual: A Jobbikot nem kell tisztára mosni, mert az az egyetlen párt, amelyik tiszta.
excep
de jó lenne!!! orbán is ígérgettet mennyi mindent hát nem igazán lett belőle semmi!!! szerintem vonával is csak egy szűk réteg járna jól. a többség szivna én olyan országban szeretnék élni ahol mindenki jól érzi magát normális az élet nem fillérekért dolgoztatnának stb rohadtul undoritó ez az ön fényezés amit a fidesz csinál
Meine Ehre heisst Treue
@kkalman: Óh, ne is! Szavazz a fideszre, az az igazi, mert Magyarország jobban teljesít...
lenhardtibolya
@Szvetlana: Aki azt szeretné, hogy vége legyen a megélhetési politikusok uralmának, és végre igazi rend legyen az országban, az a Jobbikra fog szavazni. Én nem vagyok párttag (egyik pártban sem), de a Jobbikkal szimpatizálok évek óta, mert ismerem a programjukat, amit választás előtt nyilvánosságra hoztak 2000-ben is, és látom, ahogy a parlamentben pontosan a programpontok értelmében adják be javaslataikat, ill. szólnak hozzá az üléseken. Sajnos a javaslataikat nem is veszik tárgysorozatba, hozzászólásaik után pedig a "megmondó emberek" beszélnek ostobaságokat, amit aztán a 2/3-os többség szépen megszavaz. Ha végre a Jobbik irányítana, akkor ezek a "megmondók" is nyüszítve bizonygatnák, hogy ők mindig is jobbikosok voltak a lelkük mélyén, csak a "pártfegyelem" miatt szavaztak ellene...
vidi500
@lenhardtibolya: Sok a "Józsi" (Moldova)
vidi500
@excep: "én olyan országban szeretnék élni ahol mindenki jól érzi magát normális az élet nem fillérekért dolgoztatnának stb"
Nem megy, akárki kerül kormányra. Egyszerűen azért nem, mert a tényleges gazdasági - pénzügyi hatalom diktál. Ezért változik meg minden kormány, mikor hatalomra kerül, bármit ígér is a választásokon.
Esetleg alkura van lehetőség, semmi többre. Ezzel viszont az elmúlt 25 évben nem éltek. Ma már szinte "eső után köpönyeg". Ha lehet is némi alkut kötni, eredményt elérni, az hosszú évek nehéz munkája, nem megy egyik napról a másikra. Sajnos ezt sokan nem látják.
Vizual
@lenhardtibolya: jaja. Tisztán rasszista, erőszakos, kirekesztő, és tisztán besároz mindent. Látod Te sem látsz már tisztán. Egyszerűen nincs mondanivalója, Orbán csendre intette őket. Az az aktív siserehad amelyik a stadionokban és az utcán is randalírozik azok pedig... Olyan apróságot nem is említek, hogy szarnak azokra a törvényekre melyek betartását hiányolják másoktól. Azokat az újságban megjelenő ritka híreket ami arra utal, hogy félkatonai szervezeteket hoznak létre, már nem is említem. Stb. De látni. Ezek után ha azt mondod tiszták, akkor ...
dr. prédikátor
Na ettől a faszitól is csak hányni lehet!!!Úgy látszik nemzetvezető akar lenni!!!
nemkati
A Jobbik a múltja miatt már nem tudja magát tisztára mosni. Megújulni meg nem képes, mert olyan ideológiát vall, ami kirekeszt és gyűlöl. Magyarországnak, de egyetlen nemzetnek nincs szüksége a Jobbikhoz hasonló, durván szélsőséges és nacionalista pártra, pláne vezetőre.

Egy nemzetet olyan erő lenne képes együtt tartani, amelyik származása, vallása, bármiféle identitása miatt senkit nem zár ki a nemzetből. Volt nekünk egy alkotmányunk, ami ezt világosan deklarálta, és alapvető érték volt mindannyiunk számára. A Jobbik nagyon sokakat kizár (a Fidesz meg a KDNP is hasonlóan kirekesztő, ezért kell menniük). Olyan embereket zárnak ki a nemzetből, akik itt születtek, ez a hazájuk, és itt akarnak élni. Teljesen elfogadhatatlan bárkit is elüldözni, vagy karanténba zárni. Vona egyre csak veszít a támogatóiból, érthetetlen, mire számít, és milyenfajta hatalomra tör. Sajnos, nekik is helyük van itt ezen a földön, de támogatottságuk nem indokol számukra semmiféle hatalmat, elutasítottságuk bedig bizonyíték erre.
Meine Ehre heisst Treue
@nemkati: Azon érdemes elgondolkodni, hogy mikkel szemben kirekesztő.
nemkati
@Meine Ehre heisst Treue: Én megértem, hogy miért kirekesztő azokkal, akikkel az. De nem az a megoldás, hogy eltakarítani őket az útból. Te kikkel szemben érted meg a kirekesztést. És mit tennél azokkal, akiket nem szeretsz?
Meine Ehre heisst Treue
@nemkati: Számomra mindenki elfogadható, aki beáll a sorba. Akik a markukat tartják és/vagy bűnöznek, azokból nem kérek, hiszen nem fizetnek adót, járulékot.
Nem kérek az olyan homokhuszárokból, akik az utcán népszerűsítik defektes szexuális hovatartozásukat. Ha magánügynek tekintik, nem érdekelnek.
Nem nézem jó szemmel a multik harácsoló tevékenységét. Vagy fizessenek Uniós bért vagy mehetnek a picsába.

Mit tennék? Megfelelő jogi eszközökkel beállítanám őket a sorba.
nemkati
@Meine Ehre heisst Treue: Vegyük a Jobbikot. Egyik (-másik) tagjukról kiderült, hogy annak ellenére, hogy itt születtek, magyarnak érezték magukat, megvetették, elítélték, sőt megbélyegezték a zsidókat, és mit sem sejtettek, sőt, soha nem is gondolták volna, hogy zsidó származásúak. Így vagy ki lettek hajíítva, vagy maguktól úgy érezték, nem maradhatnak tovább a pártban. Pedig, amíg ez ki nem derült, pontosan beleillettek a Jobbik ideológiájába, híven, elismerten követték a párt által kijelölt utat. Nem tettek semmi olyat, amit a Jobbik a zsidó népnek mint bűnös cselekedetet felrótt.

A "defektes" szexuális hovatartozás egy állapot, ami ellen az alany tehetetlen. És amíg ilyen gyűlölet, megvetés, megbélyegzés és ellenszenv irányul feléjük, addig számolni kell a látványos ellenállással. Lehet ezt is kezelni, akár úgy is, ahogy a Jobbik, de ha nem ismerik fel, hogy ez olaj a tűzre, akkor végtelenül ostobák.

A multik azért jönnek Magyarországra, mert hívjuk őket. Nem csak hívjuk, hanem kedvezményekkel csábítjuk. Redben, nem kell őket behívni, nem kell számukra kedvezményekt biztosítani. De akkor házon belül kell kieléágíteni az igényt, a kedvezményt hazai multiknak kell biztosítani, és a hazai milliárdosoknak kellene a pénzüket a saját luxusigényeik kielégítése helyett az ország javára fordítani. Ezt viszont nem lehet kötelezővé tenni, de ha valaki így hiszi, hát mutassa meg!

A markukat tartó adónemfizetők adófizetővé, markukat nemtartókká tehetők, de az erőszak és a megtorlás nem vezetett eddig sem sehova, legfeljebb oda, hogy egyesek kiirtanák őket a föld színéről, mert ez lenne a legegyszerűbb megoldás. Ehhez viszont a józan, jóérzésű többség nem fogja a beleegyezését adni.
jancsik68
@lenhardtibolya: A jobbik hű elődjei a 20. században bebizonyitották mire képesek,ha hatalolban vannak.Világháboruk,emberek 100 ezereinek ,.deportálása,börtönök,tömeggyilkosságok.!Őrült Hitlerek,Szálasik rém uralma
lenhardtibolya
@jancsik68: Ezeket az ostobaságokat nem tudom honnan szedte, de jobban tenné, ha a tényeket figyelné és nem a balliberális rettegők szövegét mantrázná...
tivoli
Gyurcsány lesz a főnök, azt kész! Vona meg jobbszárny segéd.
Vizual
@lenhardtibolya: nem hiszem, hogy bármit is meg kellene magyaráznom. Csak nézd meg létszíves a "Kabaré" c. filmet. és mindent megtudsz a jobbikról. Azt is miért mondjuk, most már nyíltan, hogy náci eszmeiség. Azért mert nem mondják, hogy "kiirtom", attól még az egész tevékenységük arra irányul. és ne tévesszen meg a mostanában feltett kis választási videó. És talán az alkalmazott jelképeket nézve talán a vörös csillag jut eszedbe ? Bár...
Erről a rettegés dumáról meg le lehet szokni,. nem jellemző. Csak magatokat bátorítjátok.
Jancsika meg téved. Ez az eszmeiség 51 millió ember halálát okozta.
szablyafűrész
@lenhardtibolya: "A Jobbikot nem kell tisztára mosni, mert az az egyetlen párt, amelyik tiszta. "

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...néhány vidéki jobboska már belefutott a bírósági eljárásokba és nem garázdaságra gondolok,, hanem pénzügyi "csalafintaságba", mint pl. Keszthelyen a jobboska és anyucikája az ügyvédnő !

Azért lehet valamivel tisztább, mint a többi, mert még nem fért a fazékhoz !
A nagy pénz gyorsan elfelejteti a "csak a nemzetet"...
lenhardtibolya
@Vizual: Semmi köze a Jobbiknak a "Kabaré" c. filmben bemutatott eszméhez. Jó volna felfogni végre, hogy ez nem egyéb, mint gyűlöletkeltő propaganda.
lenhardtibolya
@szablyafűrész: Pénzügyi "csalafintaságok"? Na, ez érdekelne, már azért is, mert eddig éppen a szocik ill. mostanában a fideszesek háza táján van ilyen jellegű söprögetni való.
Vizual
@lenhardtibolya: Nem rossz kísérlet, de ez a "nem az aminek látszik" sajnos nekem nem mond semmit. és ha már utaltál a filmre, gondolom láttad is. Ott nem maga az eszme, mert azt mindenki ismeri, hanem az út amely végül elvezetett az 51 millió ember halálához. Igazad van. Az itteni szélsőségek, nem azok. De az ott bemutatott módszer és út hasonlít az itteni módszerekhez. Egyenruha, karszalag, zászlók, először fegyvertelen félkatonai szervezetek, jól kiképezve, nem a filmről beszélek ! És láttunk már fegyveres jobbikost bemutatva, lőgyekorleztot végző egyenruhás csapatról rejtett felvétel valahol Szabolcsban. Már a második sort mondom neked ami arra utal, hogy a "nácit" kiáltok talán jól látják. és most jönnek majd a progromok ? Remélem előtte már megállíják ezt a hadat.
De ha igényt tartasz rá több 2000-s karakteret elfogyasztva elmesélem neked az I. világháború utáni történéseket, amikor ujjá szervezték a hadsereget, hogy hogyan, kivel akartak összefogni, stb. stb. Hogyan lett az SD, az SS. Nincs semmi új a nap alatt és a történelemben, remélve, hogy talán igazad van, nem Magyarországon ismétli meg önmagát az a gyalázat. Talán.
lenhardtibolya
@Vizual: Köszönöm, hogy elmagyarázná nekem a magyar történelmet az I. világháborútól kezdődően. Bizonyára nagyon jól ismeri és szereti a történelmet, és érdekes háttértanulmányokkal gazdagodnék, hogy mikor, kivel akartak összefogni, stb. Az a helyzet, hogy - bár nem vagyok történész - de engem is igazán érdekel a történelem, tehát rengeteget olvastam/olvasok a témában. Minden nézőpontból keletkezett írásokat végigolvasok, hogy végül a saját véleményemet kialakítsam.

Persze, hogy láttam a Kabaré c. filmet, és még jó néhányat a II. világháborúról ill. a megelőző időkről

A történelem soha nem ismétli meg önmagát, bár vannak nagyon hasonló események. (Ilyen pl. 1956. és 2006. október 23.)
bukfenc
@lenhardtibolya: @lenhardtibolya: T Ibolya!

Azért ekéznek téged rendesen.. (biztos nem véletlen)

Sajnos, bár sokáig jobbik szimpatizáns voltam, de jót nem tudok mondani róluk.
Hogy mennyire tiszták?
Nos ideológiákból nem lehet építkezni, csak tényekből...
Munkámból kifolyólag láttam egy két jobbikos képviselőt aki a háttérben építgette a "mutyiját".
Nyílt titok az is, hogy a NAV jobbikos érdekeltséget nem ellenőrizhet, mert a fidess hallgatólagosan megtiltotta..
Hogy vidéken mi van, nem tudom, de Bp-n hamar megtanulták merős vajas a kenyér...
Lehet, elfogult lettem a jobbikkal szemben, de 2012-ben segítséget kértem tőlük és simán lepattintottak
Egy törvénytelenség miatt (tehát nem személyes "ZSÍR")
Gondoltam -a kerületi j.képviselő nem akar újat húzni a fidess/es polgármesterrel!?
Azóta "megvilágosodtam" mindkettő jobboldal, a fidesss és a jobbik hamarabb zár össze egymással, amolyan tartalék "rejtett szövetségesek", mint bármelyik más formációval (a jobbik).
Nincsenek illúzióim (már nincsenek) a jobbikkal kapcsolatban, pedig akkoriban a véremet (hú de költőire sikeredett) adtam volna nem gárda szinten az ő programjaiért...

Későn érő típus vok, még mindig hiszek a mesében... :)
szablyafűrész
@lenhardtibolya: Itt van neked,. ha már nem vagy a "háztáji" bűnökben tájékozott:

"Csalás miatt őrizetben a keszthelyi Jobbik elnöke" - www.helikonportal.net/hir/csalas-miatt-orizetben-keszthelyi-jobbik-elnoke

oszt' jó napot !
nehogymá
@lenhardtibolya: az se lenne utolsó,ha már azt állitja ,teljesen elfogulatlan és hogy a jobbik az egyetlen tisztapárt,akkor legalább ne használja a bal lib ˙(bér)rettegö kifejezést.örülök,hogy a jobbik nem akar pénzért cigány szavazatokat venni. akkor hajrá,irány a putri sor.alig várom az uj promojukat ahol mosolyogva beszélgetnek a helyi cigánysággal lakossági forumokon,aztán kedélyesen vállon veregetik egymást késöbb együtt labdarugnak a purdékkal,az emberarcuak. gyözzenek meg,de ne azzal,hogy elintézik a szomszédot,mert az lehet ,hogy tetszene a gonosz énemnek,de nem megoldás.
Vizual
@lenhardtibolya: Már bocsi. De nem a magyar történelmet, hanem az egyetemes történelemből a német történelem ide vonatkozó részét.
Ha már a magyar történelemnél tartunk. Magyarország hozta az első zsidó törvényeket. Ugye. De ugye Mussolini volt az első fasiszta állam megalapítója. Ha gondolja ...
És azért még elmondanám, 2006 nem ismételt meg semmit, egyértelműen egy államellenes tüntetés volt. 56., ha igaz amit Orbán mondott, a fülkékben ismételte meg magát. 56.-t az egyetemi hallgatok kezdték, 2006-t meg a csőcselék.
Dr. Felipe
Vona testvér nem elégszik meg azzal hogy ő csak úgy egyszerű kurmányfő legyen de nem ám. Ő a nagy nemzetvezető testvér akar lenni.
Hát ehhez kívánok sok erőt és hosszú életet. Kitartás zázrivecz testvér.
lenhardtibolya
@Vizual: Ezzel a megjegyzésével, hogy "CSŐCSELÉKNEK" nevezi a 2006-os áldozatokat, szépen "bemutatkozott". Nincs tovább miről beszélnünk.
kkalman
@Meine Ehre heisst Treue: Az, hogy nem szimpatizálok a Jobbikkal, nem jelenti azt, hogy Fid€$$ hívő vagyok. Jelen pillanatban nem tudom, melyik pártra adnám a voksomat, de a Jobbiknak egyenlőre csak egy paraszthajszállal jobbak az esélyei a jelenlegi kormánynál. A választásokig nagyon sokat kell még mindegyik pártnak dolgozni, hogy nyugodt szívvel valami mellett szavazzak, és ne valami ellen.
Meine Ehre heisst Treue
@kkalman: Ez az! A fidesz annak idején azért nyert 2/3-al, mert a drága választók az akkori banda ellen szavaztak eszetlenül.
A választásig nem lesz több hitele egyik politikai alakulatnak sem. A 2 nagy párt régen eljátszotta becsületét, a kicsiknek pedig nincs akkora szavazóbázisa vagy támogatottsága, hogy a Parlamentben meghatározó erővé váljanak.
Ha sikerül elzavarni a fideszt, a viszonylag nagy arányú parlamenti ereje és az évek során létrehozott és neki kedvező környezet miatt nagyon nehéz dolga lesz az új kormánynak, hanem lehetetlen. Lásd Esztergom esetét.
Borítékolható, hogy ha nem nyer a fidesz ezeket felhasználva bosszúból, a korábban már sikeresen alkalmazott parlamenti aknamunkát fogja végezni, hiszen nekik nem fontos az ország sorsa.
stone
Az egy valódi rémálom lenne ha a jobbik kormányozna.
Amit mondott a vona, azt úgy hívják: populizmus.
Megkérdezek ezer embert bizonyos poblémákról, és a válaszaik alapján kész is a program.

Csendőrség??? Hol élünk a 20 -as években?
Azért Dunába lövetés, és nyilvános akasztás nem lesz ugye?
Somogyi Béla? Bacsó Béla? Hallotunk már róluk?
...ezt az ellenségemnek sem kívánnám...
Csolovek
@Manhattan: 08:38 Te bűnrészes vagy mert elhalgattad,hogy te is ott voltál a bulizók között.Vagy látnoki szemeid vannak?
Csolovek
@nemkati: 10:44 Nem tudom,hogy hol élsz,de nagyon elszeparált hely lehet.Nagy a támogatotságuk.Legalább is a munkásság körében.Tudniillik ennek a genyszter váltásnak ők a legnagyobb vesztesei és eggyetlen párt sem védi őket csak a jobbik.Nem a valóságban élsz.
Csolovek
@Vizual: Nagy a fejedben a zűrzavar. Le kellene tisztáznod önmagaddal.
nemkati
@Csolovek: Tökmindegy, hol élek, nyitva van a szemem, és azt is látom, ami nem a közvetlen közelemben van. A munkások nagy vesztesei a rendszerváltásnak, ez igaz, de amelyikük nem tökhülye, vagy nem szállította le az erkölcsi normáját a béka se@@e alá, az a szemétdombra kívánja a Jobbikot. Oda, ahova való.
Vizual
@Csolovek: melyik részét. Mert a te zűrzavarodból nem látom a kiutat.
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Pedig kellene! Az ország tönkretevőit teljes vagyonelkobzás mellett a halak zabálják fel.
kkalman
@Meine Ehre heisst Treue: Ha nem nyer a Fidesz, megint "durcásak lesznek", és min. 4 évig nem járnak be a parlamentbe, csak a fizetésüket veszik fel. Mellette igyekeznek majd a regnáló kormány munkáját ellehetetleníteni. Ezt csinálták 8 évig ellenzékiként. Részben ez is okozta a Gyurcsány bukását, egyéb okok most nem érdekesek, és ez okozta az MSZP bukását is.
A Fidesz senkivel nem hajlandó együtt dolgozni, kivéve a hátsó felükbe szorult KDNP-t, sem ellenzékben, sem pedig kormányon. Ilyen formában az ország szekerének a kerékkötői. Megérdemelnék, hogy jövőre a parlamentbe se kerüljenek be, de erre kevesebb az esély, mint arra, hogy belőlem miniszterelnök legyen.
bukfenc
@kkalman: Én megbízom benned!
Legyél te a miniszterelnök!! :)
stone
@Meine Ehre heisst Treue: A nicked sokat elárul rólad. Vágom, hogy újnyilas vagy. Vágom, hogy képes lennél embert ölni, vagy közreműködni benne.
Hogy tanulsággal zárjam soraimat: A történelem során előbb-utóbb, de minden üldözőből üldözött lett.
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Te kis látnok. Vágsz ezt, azt, amazt... Csak a lényeget nem.

Tanulsággal magam is szolgálhatnék, de nem vágnád, csillagom.
stone
@Meine Ehre heisst Treue: ok...most menjél egyél egy fagyit! (ha van rá pénzed)
,"csillagom"
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Óh, már hogyne lenne, hiszen adó-és járulékfizető FULL MAGYAR állampolgár vagyok.

Írhattam volna, hogy ülj le, fiam egyes, a csodálatos, már-már isteni meglátásaid miatt (ami ismeretlenül szart sem ér), de nem "vágnád". Amit pedig vágnod kellene (szó szerint), azt pedig nem vágod. Sajnos.
stone
@Meine Ehre heisst Treue: Na tessék "FULL MAGYAR" ! Ország-Világ előtt sikerült színt vallanod! (ez volt a célom :-) !!!
És még mindig a cikkhez való kommentem:
Kedves szavazó polgárok! Az szavazzon Vona Gáborra, aki ilyen "FULL MAGYAR" országba szeretne élni, ahol ilyen intellektuális "FULL MAGYAR" "Amit pedig vágnod kellene (szó szerint), azt pedig nem vágod. Sajnos." -gyilkos indulatú -Meine Ehre heisst Treue - nevű "hazafiakkal" szeretne együttélni!

Meine Ehre heisst Treue - nem értek veled egyet - ezért halál rám? ("Amit pedig vágnod kellene (szó szerint), azt pedig nem vágod. Sajnos.")
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Én FULL MAGYARNAK tekintem a többi hazánk területén élő nemzetiséget is, tehát ebből messzemenő következtetést ne tessék levonni. Az a fontos, hogy beilleszkedjenek (kulturális hagyományaik megtartása mellett; ez a cigányokon kívül mindnek sikerült!).

Gyilkos hajlam? Mire tetszett gondolni? A hozzászólásom tartalmába olyat belemagyarázni nem illik, ami nincs benne.
Ám, ha te gyilkos hajlamról irkálsz, az nem engem minősít, hozzám ne társítsd. Korábban jeleztem, hogy ismeretlenül rám aggatni a meglátásaid, nem szerencsés és nem az én jellememről állít ki bizonyítványt.
Ha pedig nem értesz velem egyet, ok, így kerek a világ, csak kérlek tartózkodj az értelmetlen hülyeségek közzétételétől.

Köszönöm.
stone
@Meine Ehre heisst Treue: Nem aggatok rád semmit, te aggatod magadra. Nem is kell magyarázkodnod, és ne akard felmenteni magad ebből. Szerintem szedj kavingtont, mert rövid idő alatt felejted el, hogy miket írtál ebbe a kommentsorozatba, és ezáltal meghazuttoltad saját magad:

"Gyilkos hajlam? Mire tetszett gondolni? A hozzászólásom tartalmába olyat belemagyarázni nem illik, ami nincs benne."

Hát például erre gondoltam: " Amit pedig vágnod kellene (szó szerint), azt pedig nem vágod. Sajnos"

Vagy például erre:
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Pedig kellene! Az ország tönkretevőit teljes vagyonelkobzás mellett a halak zabálják fel.

Előzmény:

stone
Az egy valódi rémálom lenne ha a jobbik kormányozna.
Amit mondott a vona, azt úgy hívják: populizmus.
Megkérdezek ezer embert bizonyos poblémákról, és a válaszaik alapján kész is a program.

Csendőrség??? Hol élünk a 20 -as években?
Azért Dunába lövetés, és nyilvános akasztás nem lesz ugye?
Somogyi Béla? Bacsó Béla? Hallotunk már róluk?
...ezt az ellenségemnek sem kívánnám...

...gondolom ez sem a nyilasok öröksége, (ugyanis ők lőtték az embereket a Dunába...)

Tisztelt Olvasók!

Kérem Önöket, hogy olvassák el a "FULL MAGYAR" hazafi "Meine Ehre heisst Treue" bejegyzéseit, és ítéljék meg Önök, hogy van -e gyilkos szándék, hajlam, vagy eszme mögötte, és a szélsőséges jobbik párt mögött, majd 2014 -ben szavazzanak bölcsen.
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Pedig bele magyarázol, hiszen konkrétumot nem írtam, bármire gondolhattam...

Az ország tönkretevőit teljes vagyonelkobzás mellett a halak zabálják fel. Úgy van!!! Ehhez maximálisan tartom magam most is, hiszen ezek a férgek mindannyiunknak ártanak. Ha nem értesz egyet vele, semmi gond.
Teljesen mindegy, hogy mi a nyilasok öröksége. Engem (és szerencsére rajtam kívül sok-sok embert) az érdekel, hogy az ország minden tekintetben rendben legyen. Persze ez a rend egyeseknek nem tetszene. Erre mondják, hogy náci, nyilas und so weiter...
De hadd mondják. Az ország tönkretevőre, negatívumaira nincs szükség és ne tedd fel a kérdést, hogy milyen jogon döntenék erről. Fontosabb lenne az ország érdeke, mint néhány semmirevaló egyéni gyarapodása mindannyiunk kárára.

Igen. Magam is úgy gondolom, hogy az ország lakói ítéljék meg, hogy mennyire fontos nekik az élhető ország, mennyire fontos az, hogy hivatásos bűnözők nélküli ország Magyarország.

Neked, komám tuti nem!
Meine Ehre heisst Treue
@Meine Ehre heisst Treue: Apró javítás: Teljesen mindegy, hogy a nyilasok vagy mások öröksége a Dunába lövetés, a nyilvános akasztás.
stone
@Meine Ehre heisst Treue: 1.: Egy sérelmekkel telt bukott ember vagy, és mindenkit képes vagy hibáztatni, a saját lúzerságod miatt.
2.: Attól, hogy egyáltalán szóba állok veled, az nem azt jelenti, hogy "komák" lennénk. (náci "komáim" nincsenek, ettől elhatárolódok)
3.: Ország tönkretevőiről írsz? A náci elődjeidnek köszönhetően szétlőtték egész Európát az Oroszok, Amerikaiak, Angolok stb. stb...és persze a Németek - na ennyit a tönkretevőkről.
4.: Azt pedig meg tudom érteni a te szemszögedből, hogy: "Teljesen mindegy, hogy a nyilasok vagy mások öröksége a Dunába lövetés, a nyilvános akasztás."

...ugye csak az a lényeg, hogy a kötél végén ne te lógjál, és a puskacső végénél ne te áljál..

Nos a Nürnbergi per során nem sok náci úszta ezt meg...

részemről a téma lezártnak tekintett...

(hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnbergi_per)
magyarbakancs
a magyarság mutasson példát a világnak, a magyarság legyen az a nép, az a nemzet, amelyik a legbátrabban, legigazabb módon, legtisztábban fordul szembe a globális kapitalizmussal".
Beutalóér jelentkezzél valamelyik elme és gyógyosztályon sürgősen.
stone
Apró kiegészítés:

Nálam megvan az, ami nálad nincs - talán nem is lesz. (ezt a sort persze nem érted)

A demagógiáddal meddig tudsz még hatni? Volt 3 éved, lesz 4. Eddig is szakadtatok. Te bekeményítesz, ettől várod a megoldást. Pedig a családoddal, a gyerekeddel kellene foglalkoznod, inkább mint a politikával. Eddig sem csináltál semmit. Ezután fogsz?
(persze 1-2 balhét, mint eddig - beszolsz ennek -annak, vagy pereskedsz...)
Ez az ország már egyszer leszámolt a nácikkal, ezután is lefog. Te már nem fogsz tudni visszailleszkedni, és bezárul a kör. (azt mehetsz a rokonokhoz)
stone
@Meine Ehre heisst Treue: stone
Apró kiegészítés.
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Atyavilág! E hülyeségek olvasása fizikai fájdalmat jelent számomra. Ha hallgattál volna (tehát nem álltál volna velem szóba), bölcs maradtál volna.
Azt javaslom e témát illetően hagyjuk abba a diskurzust, mivel ezzel a parttalan dialógussal szépen elbeszélünk egymás mellett, aminek nincs értelme.
stone
@Meine Ehre heisst Treue: A kavinton (cavinton) teszten megint elbúktál. (nem mutatható ki nyomokban sem)
Ki ált kivel szóba? (ja, és -persze, ha az írás számodra szó)

Nem szeretnék személyeskedni, pedig tudnék. Ezt amúgy te se tedd, mert azok személyeskednek akiknek elfogyott az érvanyaga. (tisztára mint a parlamentben)
mariaberta
Vissza a királyságot!!! És lest majd Vonakirály.
stone
@Meine Ehre heisst Treue: "Mosolyt csaltál orcámra. Köszönöm."

...az maximum eszelős vigyor volt.

ne everd össze a kettőt...
stone
@Meine Ehre heisst Treue: ..látom unatkozol.
dolgozzá! (már ha munkának lehet nevezni azt amit csinálsz)

létre szeretnék hozni egy új pártot, segítenél?
a neve az lenne: Ellenálló Magyar Őslakók Kitartó Egysége.
stone
@Meine Ehre heisst Treue: majd kereslek,
többésohacionistát
Lesz meglepődés nem kicsi 2014-ben!Sajnos az ország lakosságának nagy része zsigerből ragad ki részleteket abból ha valaki valamit mond,vagy talán fel sem fogja,el sem olvassa ami lényeges,a média által sulykolt mondatokra teszi a hangsúlyt!Szomorú de ennek oka van a szocializmus idejéről bevett minták aki nincs velünk az ellenünk van mondhatnák is!Véleményem szerint a JOBBIK az egyetlen párt ami alternatívát kínálhat az országnak hogy végre elinduljon valami pozitív irányba!Egy saját élményt osztanék meg idén Májusban kimentem a Hajógyári Szigetre majálisozni voltak ott minden korosztály képviselte magát legkisebbtől legnagyobbig de balhé az nem,ilyen biztonságban nagyon régen éreztem magam pedig este olyan "irredenta és náci" zenekarok léptek fel mint a Romantikus Erőszak és Kárpátia!Ha ők kerülnek kormányra látjátok én ilyen országban szeretnék élni!Ha van időtök rá látogassatok el valamelyik általuk irányított településre és azután mondjatok véleményt,valaki vett már részt általuk szervezett lakossági fórumon?Ahol saját fülükkel hallhatják a dolgokat, és nem csak a média ködösítéséből építkeznek!
stone
@többésohacionistát: ..na ezt osztom, és te is készülj:

"Lesz meglepődés nem kicsi 2014-ben!"
aremy
csak nem a KORONA kék te nagyon nemzetes no mert be kell álni a sorba mert még előtted van a nagyon vezíír és még ő előtte aki é a hausburg mert ha van korona akkor ŐŐT illeti mondhatni az övé azért kiváncsi lennék hogy ezek a nemzeti diplomások a lopás-lenyúlásson kívül mi a szarttanultak ja és ŐŐŐŐ is diplomás eddmeg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.