A Fidesz szóvivője szerint a Gyurcsány-Bajnai-kormány idején tették tönkre, szegényítették el a családokat.

Hoppál Péter szerdán újságírók előtt így reagált a nap folyamán tartott ellenzéki sajtótájékoztatókra. Tóbiás József szocialista frakcióvezető-helyettese arról beszélt, hogy mélyülő szegénységhez vezettek a Fidesz be nem váltott ígéretei, az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon pedig adórendszerváltást szorgalmazott.

A Fidesz szóvivője szerint az MSZP és Bajnai Gordon is úgy látja, hogy az ő kormányzásuk alatt mentek jól a dolgok, holott "a Gyurcsány-Bajnai-kormány éveken keresztül elszegényítette az embereket, a családokat és Magyarországot".

Míg "az egymással acsarkodó, megegyezni képtelen, egymásnak is folyton hazudozó baloldali erők elvesznek a saját hatalmi harcaikban", addig a magyar munkavállalók keményen dolgoznak azért, hogy Magyarország kikerüljön abból a gödörből, amelybe a két volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányozta – fogalmazott.

Hoppál Péter azt mondta, három és fél év alatt az ország egy minden szempontból reménykeltő irányba fordult, hiszen a pénzügyi, gazdasági helyzet stabilabb, mint 2010 előtt.

Szavai szerint minden területen "magunk mögött tudtuk hagyni" a gyenge ország képét: ma már nő a foglalkoztatás, csökkennek a családok terhei, több marad a munkavállalók, a gyermeket nevelők zsebében, csökken az államadósság és a rezsi, növekedési pályán van a gazdaság, és a reálbérek is emelkednek.

A szóvivő úgy összegezte, hogy míg a baloldal munka helyett segélyt kínált, a családokat és a munkavállalókat pedig tönkretette, addig ma éppen ellenkezőleg: egyre többeknek van munkájuk.

Azzal kapcsolatban, hogy újabb meg nem nevezett szombathelyi fideszes döntéshozókat, helyi vállalkozókat és intézményvezetőket, továbbá egy volt rendőrtisztet is gyanúsít Czeglédy Csaba, az MSZP önkormányzati frakcióvezetője, Hoppál Péter azt mondta: ha valaki bűncselekményt követ el, akkor sem a Fideszben, sem a közéletben nincs helye. Czeglédy Csaba információi szerint az érintettek az Adrián és a Balatonon szervezett hajóutakon prostituáltak társaságában szórakoztak, és drogot fogyasztottak.

A Fidesz szóvivője a tájékoztatón reagált arra is, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) szerdai végzése szerint nem követték el a gyülekezési joggal visszaélés szabálysértését annak a demonstrációnak a szervezői, amelynek során márciusban tüntetők hatoltak be a Fidesz Lendvay utcai épületének udvarára. Hoppál Péter úgy fogalmazott: nemcsak jogi, hanem erkölcsi oldalról is meg lehet ítélni a történteket.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nézetek már tükörbe mert lesült a pofátokról a bőr ekkora hazugságra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
És az nem zavar csillagom, hogy 2010 óta a fidesz kormányoz?
Hogy egyik olyan intézkedést hozta a másik után, mely megrövidíti a családok költségvetését, hogy nincs az ígért 1 millió munkahely, stb?
mariaberta
Már három és fél éve ők kormányoznak és még mindíg hátrafelé mutogatnak.
Arról pedig, hogy kik teszik tönkre a családokat, -no nem a Lázár féléket, -mert tudjuk, hogy ő mennyit ér- akkor csak a tükörbe kell nézni, és nem a tükör görbe.
lópicigáspár
Azért ezzel a tönkretétellel tudnék vitatkozni!!! Hogy rohadnátok meg!!
yazo64
Rosszabbul élünk mint 3,5 éve...
Kivétel a kormány csókosai...
Kala Majka
Együtt tettétek tönkre az országot és az embereket, méghozzá közös erővel! Kár minden választás előtt egymásra kenegetnetek a felelősséget.

Választások után úgyis kiderül, hogy a vesztes fél is ugyanolyan hibás, mint a nyerő.

Így megy ez már választásról-választásra 1990 óta.
kkalman
Hoppál Petike! Ülj le fiam, ez egyes! Az ilyen gyenge hátramutogatásért örülj, hogy nem kapsz igazgatói megrovást.
Egyszer szállnátok magatokba, és néznétek végig, hogy mit követtetek el az ország ellen, kevesebb hülyeséget beszélnétek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.