"Mi, a keresztény értékrendünknek megfelelően, nem fogunk hazudni, csúsztatni, rágalmazni, de nem tartjuk magunkat távol a valóság feltárásától. Ha így gondolkodunk, a kampány tisztességes és kellemes időszak is lehetne" - mondta a KDNP frakcióvezetője egerben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Ezt a pofátlan hazugságot...Ez a pali sem hiszi el, aki mondja, az tuti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@szablyafűrész: már hozzá is fogtak a piszkossághoz...lásd rágalomvideók.
Nil
Jó lenne ha pontosan megfogalmazná számára mit jelent a keresztény értékrend. Mára a kereszténység tele an hazugsággal és csúsztatással olyan messze vannak Jézus tanításaitól amennyire csak lehet. A személyes igazságára meg nem vagyok kíváncsi csak az IGAZSÁGRA (nem kiabálok hanem megkülönböztetem az állandóan változó személyes igazságot az örök és sosem változó IGAZSÁGTÓL.Milyen keresztény az aki az elmúlt időszak törvényeit javasolta vagy megszavazta? Még senki nem lett attól valaki keresztény hogy annak mondta magát- a tettei mutatják meg hogy valóban ki is ő- mondani meg azt mond amit akar. ÉS még valami-egy valóban keresztény ember mindenkinek segít, nem ítélkezik - és semmi keresnivalója a politikai életben - hiszen pont a politika áldozatainak kellene segítenie - nem a politikát- a hatalon lévőket kiszolgálnia
szablyafűrész
@Csizmás Kond: A "rágalomvideók" tárgyában mintha folyna az6 eljárás...nyugtával a napot...
nusika
"Harrach: "mi, a keresztény értékrendünknek megfelelően, nem fogunk hazudni""- tehát nem fogunk! Majd...és eddig lehetett hazudni?
hetöndöe
És nem röhögte el magát,miközben a fenti szavak hagyták el ennek a puhatestűnek a száját?:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.