Négy év alatt 14 százalékkal, 140 milliárdról 130 milliárdra esett vissza a négy nagy hazai gyógyszergyár (Richter, Egis, Sanofi, Teva) magyarországi eladásai, az idei számok a Országos Egészségbiztosítási...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Mondtuk mi is, hogy az árcsökkentésnek meglesz az eredménye. Már kezd látszani. Jövőre a rezsi csökkentést fogjuk ugyan így megszívni.
qxy
Majd ujra lehet külföldi gyógyszereket venni . hurrá!
A nejem ki hozta a gyógyszereket annó amit kapott a dokitól. ez erre, ez arra ez me emerre jó és így tovább.
Fogytán volt már egy kettő és el mentünk a dokihoz itt kint a németeknél. vitte a nejem az összeset amit felírtak otthon.
Nézte a doki, és ez se, ez se, sz se, ez se. és így söpőrte le az asztalról a szemetesbe. és adott egy fajtát. ami mindre jó . és el is magyarázta. mik voltak valójába azok amiket ki dobott. Hát nagy szemetek a dokik meg a gyógyszerészek. A lényeg, minél több félét kell szedned, aminek természetesen van nem kevés mellék hatása és így jöhet a beteg ujjra és ujjra ami csak a pénzt hozza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.