A Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság támogatásával forgat filmsorozatot Usztics Mátyás. A színész-rendező szerint filmtörténelmi jellegű vállalkozásról van szó, hiszen öt országban forog a produkció. Az Origo szerint egyelőre csak pilotról van szó. Az MTVA Végzős kezdők című, háromszor tizenkét részes filmsorozatát rendezi Usztics Mátyás, aki a forgatókönyvírója, a producere és a főszereplője is a produkciónak – számolt be a veol.hu. Az Origo információi szerint még csak a pilot forog, de ha a megrendelt két rész tetszik az MTVA-nak, jöhet a folytatás. A filmet öt országban forgatják majd: Magyarországon, Horvátországban, Ukrajnában, Lettországban és Azerbajdzsánban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Na meg ha a rendőrség és az ORFK is pénzeli, akkor talán lesz benne néhány azeri baltás szereplő is, akik álmukban vernek péppé örményeket Magyarországon, hazánk nagy dicsőségére? Izgalmasnak és tanulságosnak ígérkezik.
aborisz
Marslakócskáktól népszerübb lessz !
sokanvagyunk
"...rendezi Usztics Mátyás, aki a forgatókönyvírója, a producere és a főszereplője is a produkciónak" - ez egy igazi olajbogyó-karrier!
Desischado
Nagyon csalódtam benne, nyilván meg van a jutalma érte! Engem nem érdekel a filmje, az biztos! A fideszeseket igyekszem kerülni!
miazavalami
@Desischado: Ő gárdista volt, nem fideszes... monnyuk egyre megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.