A Magyar Televízió Este c. műsorában vendég volt Orbán Viktor miniszterelnök, ahol annak az Obersovszky Péternek mesélte, hogy milyen derekasan teljesít a kormány gazdasági programja, aki keresztkérdéseivel már Schmitt Pálnak is okozott meglepetéseket. De a legjobb: Tudják, kik voltak a meghívott vendégek, akiknek értékelni kellett volna a kormányfő mondanivalóját? Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. Barcza György, a (Fidesz) Századvég gazdaságkutató intézetének vezetője.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A nyulakat nem kellene bántani !
Orbán nem a gerincesek családjába tartozik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Orbán már nem egyszer bizonyította, fél, hogy a saját hazugságai szembeköpik egyszer. Ezt elkerülendő mindenhová visz magával néhány lelkes, lefizetett tapsoncot, akik minden szavától alélnek, és éljeneznek.
kkalman
A nyúl mikor legutoljára találkoztam vele, fokhagymával, szalonnával megspékelve, ínycsiklandóan tekintett rám a tányéromból. Orbán ezt nem tudja. :-)
Desischado
Ne bántsuk a nyuszit, az kedves, és hasznos állat, amit ugyebár Orbánról nem lehet elmondani... amúgy minden mondatoddal egyetértek!
sport50
nem is merne kiállni vitára senkivel!! pedig ha ennyire "jól megy" minden,nem kéne betojni!!!nevetséges!!!ő aztán nem áll oda "harcolni",csak előre tól valakit,kapjon az!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.