1996-ban Mario Kassar és üzlettársa, Andrew G. Vajna a szövetségi adóhatóság bűnvádi eljárása alatt álltak. Az amerikai adóhivatal még 1988-ban indított vizsgálatot, amely után 109,7 millió dollárt (1988-as árfolyamon ez kb. 8 milliárd forintnak felelt meg, ma 24 milliárdot tenne ki - a szerk.) követelt a cégtársaktól, ezen belül 41,1 milliót (9 milliárd forint) Vajnától. A bűnügyi nyomozást követő vádemelésre csak azért nem került sor, mert előtte Vajna megegyezett a hatóságokkal, hogy 6,5 millió dollárt (1,4 milliárd forint) adóhátralék címén befizet, ezzel lezárják ellene a vizsgálatot.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Egy makulátlan kormánybiztos a narancsligetben...
human
Furcsa is volt nekem, hogy miért jött haza a producer. Orbánék őt sem fogják kiadni, mint a Mol vezért sem adták ki a horvátoknak. A baltás gyilkost ugyan kiadták, de csak mert rabruha helyett kitüntetést kapott a fogadó országtól.
sokanvagyunk
Hangyányi elmaradásban volt. - Múlt idő...
magyarbakancs
Ezért jött haza?
Elakart bújni az Amerikai hatóságok elöl.?
Igazi nagy MAGYAR!!!
56 vitéz úr..
coyote3
És ez az ember fontos beosztást kapott ebben az országban...
Sede
@magyarbakancs: nem ezért jött haza, hanem valószínűleg azért, mert kint körbe égett a gyertya körülötte, bezárultak az ajtók előtte.
egy negatív cikknek arrafelé sokkal nagyobb a hatása, mint a magyar szemétdombon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.