Az unió a szokásosnál hamarabb befogadhat 25 magyar nagyprojektet - erről is tárgyalt hétfőn Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár és Johannes Hahn regionális politikáért felelős uniós biztos....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Uniós pénz ez nem Lázár érdeme,máskor meg áskálódnak az unió ellen a pénzük azért kell.
Ehhez már pofa kell!
Hellcat
MÁr megint pénzt ad a kurva EU a szentségit neki!!!
F_Viktor
Drága Palikám!
Döntsd már el végre, mit csináljak az EU zászlómmal?! Kitűzzem, vagy égessem el?
Tudom, hogy én szemedben csak annyit érek amim van, de egyszerűen nem tudok már hetente új zászlót venni (sajnos az elégetettet pótolnom kell).
Múltkor is megvetetted velem a lézerblokkolót, o'szt hetek múlva benyögítek, hogy illegális a használata... :-(
csikknorisz
Én néha komolyan elcsodálkozom azon, hogy milyen tisztségekkel milyen felruházottság járhat. Polihisztorok vezetik ezt az országok. Lázár János milyen minőségben tárgyal bárkivel is? Milyen jogköre van arra, hogy az Orbánhivatal főnökeként tárgyalásokat folytasson olyan dolgokban, amiknek köze sincs az általa vezetett hivatal eredeti deklarációjával?
De nincs mit csodálkozni, elvégre kisgömböc szitu van: www.origo.hu/itthon/20130904-kisgomboc-lett-lazar-janos-hivatala-a-miniszterelnokseg.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.