Évtizedeken keresztül a hazai számítástechnikai piacon tevékenykedett az a vállalkozó, aki negatív tapasztalatait levélben írta meg a Privát Kopónak. A volt kereskedő szerint az egyik legnagyobb áfacsaló társaságban 10 százalék tulajdonrésze volt egy volt rendőrtisztek által alapított magánnyomozó cégnek, amely a csempészszállítmányokat biztosította.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Csizmás Kond: Ez éppen egy politikamentes egyszerű gazdasági bűncselekmény.
Egy időben volt számítástechnikai boltom, de nagyon gyorsan profilt kellett váltanom, mert pontosan úgy működtek a dolgok ahogyan a cikkben írva vagyon. Az árakat nézve ma sincs másképpen, becsületesen nem lehet csinálni.
Csizmás Kond
@F_Viktor: Nem politikamentes, de mivel a régebbi politikai időkhöz kapcsolható és nem tudjátok Fideszhez kötni ezért agyonhallgassátok.
Sede
@Csizmás Kond: egyetértek, ez a konkrét ügy az mszp-érához köthető.
ezért is mondta horváth andrás: az mszp és a fidesz nyakig benne vannak az áfacsalásokban.
amit aztán a parlamenti bizottság létrehozásának elutasításával is bizonyított a két nagy párt.
kukac50
Budai Gyula vizsgálódhatna lenne mit.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Óhajod parancs, a cikkben van.:-)))

"Abban az időszakban szinte minden magyar cég, közvetve vagy közvetlenül, de az ő termékeiket vásárolta meg. A R…..S is ekkor indult el egy zuglói garázsból. A F. Gyuri, a P. Csilla és a S. Kornél (ma Fidesz-közeli vállalkozók). "
Csizmás Kond
@hetöndöe: Én a Fidesz-közelit semmi esetre sem téveszteném össze a Fidesz-el, már-csak azért sem mert az ilyen helyezkedők nem pártfüggőek hanem pénzfüggőek, ma itt holnap ott.
...valami értelesebbet ha még találsz válaszolj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.