Az új testnevelési koncepció készítője bőkezűen osztja a pénzt, épp a közbeszerzési határértékig. Nem fukarkodik a szolgáltatásokért kifizetett pénzekkel az új testnevelési stratégia készítője. A Magyar Diáksport Szövetség uniós forrásból kapott 2,2 milliárd forintot a „T. E. S. I. – Mindenki testnevelése" elnevezésű projektre, amelyből az idén 700 millió körüli összeget sikerül majd elkölteni. A testnevelési koncepciót gyártó szövetség főleg közbeszerzés nélkül, a maga által kiválasztott cégeknél költi a pénzt, miután a szolgáltatások többségét, grafikai tervezést, fotózást, IT-szolgáltatást, rendezvényszervezést épp a 25 milliós közebszerzési értékhatár alatt rendelték meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
A bűnügyi technikus ingyen is lefotózza Orbánt, úgy hívják, hogy rabosítás...
dömdödöm
Van mit osztani a felesleges hülyeségre az összeharácsolt pénzekből a munkanélküli segélyeken és a szociális juttatásokon megspórolt a rokkantaktól elsíbolt és az átb@szott volt katonák rendőrök vámosok ,bv-sek nyugdíjából lelopott ,az emberektől átkúrással kiszedett magánnyugdíj pénztári megtakarításokból :-(
szablyafűrész
A bűnügyi technikus ingyen is lefotózza Orbánt, úgy hívják, hogy rabosítás...
F_Viktor
Mindezt akkor, mikor elvesznek 4 milliárdot a felsőoktatásból :-((
Van bőr...
hallgatag
Ennyi pénzért elönyösebb fotót is készithetne vikiröl
ez a " sztárfotós "...Kurva nagy pénzek ezek, amit
teljesen feleslegesen költenek...
Desischado
@szablyafűrész: Próféta szóljon belőled! Én melegen támogatom az elképzelést! És igazad van, a rabosításhoz bőven elég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.