A szüleik által kínzott és megerőszakolt szigetszentmiklósi gyerekek már évekkel ezelőtt beszéltek az erőszakról a tanároknak, az iskola lépéseket is tett – írja a Velvet a helyi általános iskola igazgatónőjére hivatkozva. "Négy évünkbe került, hogy végre nevelőszülőkhez kerüljenek a gyerekek. Nem hatóság vagyunk, az iskola mindent megtett, amit lehetett, családlátogatás, rendőrségi ügyintézés, ruhagyűjtés, tetűirtás, gyámhatóság, családsegítő értesítése, csak jelzési jogunk van" – mondta a Velvet megkeresésére dr. Kiss Anna, a szigetszentmiklósi általános iskola igazgatónője.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Olyan nincs, hogy gyereket négy évig kínoznak, erőszakolnak csupán a hatósági bürokrácia miatt... Legvégső esetben felírja ezt az egész botrányt az igazgatónő egy sajtcetlire, és elküldi a Blikknek. De azt ne magyarázza már meg, hogy négy év alatt semmit nem tudott előremozdítani az ügyben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Szvetlana: Rendben, én támogatom, a felülvizsgálatokat is.
Nem ártana, ha egy-két gyermekvédelmi egyesület, vagy alapítvány is színre lépne, és hallatná a hangját, mert sajnos "minden csoda 3 napig tart", elfelejtődik,, és csak akkor szembesül vele az ember, hogy semmi nem történt, amikor egy újabb borzalom derül ki.
Szvetlana
@JAJMÁR: Igen, így gondolom én is. Bár ez már a Szita Bence ügynél is fölmerülhetett volna:((
Desischado
Nem tudok most objektíven írni, de az én véleményem szerint, aki erről tudott, és nem rohant azonnal a szervekhez, akár az atyaúristenig, a médiáig, előttem nem ember, de nem is állat! Ugyanis az állatok védik a kölykeiket, nem egyszer láttam! Annyit még írhatok, hogy szerencsém van, hogy nem találkozhatok velük, mert biztos megölném őket, aztán mehetnék a börtönbe! Aki egy gyereket bántalmaz, dögöljön meg, a sírban se legyen nyugovása! Remélem, a börtönben, a nők majd gondoskodnak róluk is! Én mindenesetre élve nyúznám meg őket!!!
sbl
@Desischado: Abszolút egyetértek veled!
Desischado
@sbl: Örülök, hogy ebben teljes az egyetértés köztünk! Mert akármilyenek is vagyunk, de aki egy gyereket bánt, az kínok között dögöljön meg! És ugyanezt kívánom az állatkínzóknak is!
sbl
A gyermekek, a nők, az állatok általában védtelenek. (Most nem a bűnözésre nevelt tinikre, meg a hasukat várandóan gumikalapáccsal döngető nőjellegű lényekre, vagy az agresszívre idomított vérebekre gondolok.)
Védtelen lényt meg kínozni, de mást mondok, még egy gépet is rendellenesen használni (nyúzni) a számomra nem elfogadható és megvetendő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.