A Blikk szerint nem csak szexuális vágyai levezetésére használta három gyermekét K. Rudolf és felesége, Andrea.

A lap birtokába jutott információk szerint a 8, 9 és 10 éves kicsiket rabszolgaként is dolgoztatták. Hol mosniuk, hol tűzifát hordaniuk kellett, hol pedig parancsszóra egymással kellett szexuális játékokat játszaniuk, hogy szórakoztassák szüleiket. Az anya a gyermekek vallomása szerint egyáltalán nem vezetett háztartást: se nem főzött, se nem takarított.

Ha valakit ütnek és megfélemlítenek, abban nagyon erős függőség alakul ki a bántalmazója felé – fejtette ki dr. Végh József kriminálpszichológus. Azt is hozzátette, hogy a gyermekek teljes gyógyulása szinte lehetetlen, mivel négyéves kor körül lezárul az alapvető szociális és érzelmi fejlődés.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@darwin: Igen, ez az itthon rovat cikke lenne. Mert ez ma Mo. Ilyen esetek sűrűn előfordulnak, sok deviáns ember van, egyre több és megtorlás nélkül tehetik.
A gyerekbántalmazókat duplán kéne büntetni pedig kevesebbet kapnak mint akik felnőttet bántanak.
A felnőtt legalább tud sok esetben védekezni, a gyerek - főleg saját- nem.
Desischado
Az dühít, hogy a cikkben állandóan anyának meg szülőnek hívják ezt a mocskos parazita párost! Az anya nagyon szép szó. Aki megszül, vedelmez, mindenét odaadja, bármit megtesz értünk, és feltétel nélkül szeret minket élete végéig, és az életét is feláldozná értünk. EZ AZ ANYA. De ez a nőnemű lény?! Minden édesanya nevében kikérem magamnak, és nekik, hogy ezt a parazitát ezzel a szép szóval illessék?!
mariaberta
Annak ellenére, hogy nem vagyok híve a fogat-fogért , de ebben az esetben ezekkel a szörnyszülöttekkel ezt alkalmaznám a legszívesebben. Egyenek azt, amit ők etettek a gyerekekkel, valami mazo-szado kezébe adnám őket, és sorolhatnám.
Ezek sem nem emberek, sem nem állatok, mert egy állat védi-óvja kölykeit, ezek pedig?
De nem folytatom, mert elönt a düh.
Feraj49
A "szülők" azért felvették a gyerekek után járó családi pótlékot,és a családtámogatási segélyeket ugye. Mégis mit csinál a gyámhatóság,ha már az iskola jelezte a problémát ? Lehetett volna környezettanulmány is csinálni,rögtön "kibukott volna" elsőre a gond,és nem évekig húzódik . Nem intézkedőket is eljárás alá lehetne venni,akár kötelesség szegése miatt.
craven
undorító férgek... a fajtájuk is az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.