A magyar nagyvállalatoknál alkalmazott munkaerő jelenleg nem akar külföldre költözni; Magyarországon csak 2016-tól várható erőteljes mozgás a munkaerőpiacon. Első körben a vállalati vezetők, vezető beosztású munkavállalók elvándorlására lehet majd számítani – derül ki a Hay Group felméréséből.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@adrenalink: A fidesz fog nyerni...ennyi betonnal amit lerakott az elmúlt években, meg a csalási lehetőségeikkel...esélye sincs az amúgy is impotens baloldalnak se a jobbiknak. Ha pedig ők maradnak akkor folytatódik a szabadrablás/mutyizás/maffia féle áfacsalás meg amit úgy eddig is csináltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@adrenalink: Majd elmorzsolok pár könnycseppet én is. :)
bundi
@Hellcat: ajánlom az előbbi videókat a masszív szavazóbázisról...
érdemes megtekinteni, és elgondolkozni, milyen lesz az ország jövője
Hellcat
@bundi: Ó ismerem a videókat :D kala majka jól írja amúgy...az eltartott nem fog menni sehova, a szavazatukért meg mindenki nyalja a seggüket mert már olyan sokan vannak...és könnyen megvehető...egy tál meleg étel és kész.
adrenalink
@bundi: Úgy látom, hogy ennek az országnak CSAK múltja van...!
Yoda69
Szerintem mar jovore felporog amennyiben a fidesz marad hatalmon. Ki az aki bolsevik diktaturaban akar elni, ahol a megtakaritasait is barmikor lenyulhatjak.
Desischado
Pörög az már most is! ha meg a fitisz marad, - amitől az égiek mentsenek mg minket, - akkor már jövőre is felpörög az elvándorlás, nem kell 2016-ra várni! Mert aki nem Fideszes haver, nyalonc, vagy felső vezető, annak nem lesz itt maradása, ha élni akar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.