December elseje óta elvileg minden bankfiókban és a netbankon keresztül is le lehet adni a havi kétszeres ingyenes készpénzfelvételhez szükséges nyilatkozatot, de vannak kezdeti döccenések. Több banknál semmilyen információ nincs a honlapon, a netbanki nyilatkozat pedig nem mindenhol elérhető. Elmondjuk, mik a legfontosabb tudnivalók. Vasárnap este, valamikor 9 és 10 között jutott eszembe a dolog, felmentem a bank honlapjára, rögtön az első nagy tájékoztató szöveg erről szólt, bementem a netbankba, fél perc alatt leadtam a nyilatkozatot – számolt be egy OTP-s ügyfél a tapasztalatairól az után, hogy december 1-jén megnyílt az út a pénzügyi rezsicsökkentés felé. A parlament néhány hete szavazott arról, hogy akinek bankszámlája van, az a jövőben legfeljebb 150 ezer forintig havonta kétszer díjmentesen készpénzhez juthat, ehhez csupán annyit kell tennie, hogy december 1-je után nyilatkozatban megjelöl egy bankszámlát.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@Mobil123: Nem erről van szó. Ebben az országban Uniós jövedelmek kellenének és nem rezsicsökkentés, ingyenes kp felvétel, und so weiter; alamizsnára nem vágyom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
YAK
Orbán: Jó zsaru.
Bankok: Rossz zsaru.
human
@kkalman: Korábban akárhány számlád is volt ingyen vehettél fel pénzt ha a számla típusa megengedte. Most meg csak egy helyről lehet. Nem sokkal vagyunk előrébb.
human
@hallgatag: Szerencsére tegnap interneten keresztül 5 perc alatt 3 kattintással nyilatkozatot tudtam tenni a bankomnál a netbank-nak hála.
kkalman
@human: Mint írtam, az egyetlen jó, amit csináltak, hogy mindegy melyik banknál van a számlád, az összes hazai ATM-ből "ingyen" veheted fel a pénzedet. Az idézőjel az nem véletlenül került oda, ahova, ugyanis én nem hiszek ebben az ingyenességben. Ezt majd sokszorozva fizethetjük vissza a banknak valamilyen más címkével ellátva.
nezelodo
Mindenki azzal van elfoglalva, hogy hogyan lehet ingyen kp-t felvenni. Járulékként, meg glóriát képzel a politika a sját feje köré, az uralkodói kegyért. Én inkább arra lennék vevő, ha logikusan elmagyaráznák, mi vezetett idáig, hogy ennyibe kerül a saját pénz felvétele? (nem mintha nem tudnám)
Kala Majka
De a "nemzet" trafikjaiban már nem lehet bankkártyával vásárolni egy doboz cigarettát.

Nagyban még lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.