Aki azt gondolja, hogy nem vagyok Mesterházy-fan, az téved. Ugyanis kifejezeten Mesterházy ellenes nézeteket vallok. Másképpen: határozottan ellene vagyok, hogy Mesterházy Attila bármilyen meghatározó szerephez jusson a magyar politikai életben, mert nem bízom a politikai érzékében, éleslátásában és még abban sem, hogy bármilyen megújulást hozhatna, vagy jelenthetne a magyar baloldal számára, még kevésbé Magyarországnak. Ennyi. Nem kell – gondolom én – ezt sem szégyellni, sem különösen magyarázni

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Teljesen megértem a cikk íróját és jórészt egyet is értek vele.
Kala Majka
" Mesterházy arról akarja meggyőzni a tátott szájjal bámulókat, hogy – szerinte -, abban az esetben, ha egy közúti balesetnél, csak úgy tudnánk megemelni a felborult autót, és kimenteni alóla a súlyosan sérült áldozatot, ha mindannyian, a bámészkodó szocialisták, a helyszínre érkező gój motorosok, magyar gárdisták és bőrfejűek nekiveselkedünk a roncsnak, akkor nekünk zsebre dugott kézzel hátra kell lépnünk, mert Attilának elvei vannak. A kocsi alatt rekedt meg dögöljön meg."

Hiteles kép a jelenlegi politikáról és a mostani politikusokról.

Nem Mesterünk az egyetlen ilyen antipolitikus mesterpolitikus.

Valamennyit ki kellene végre küszöbölnünk a teljes közéletből és szájtépés helyett munkára fogni őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.