A CBA határozottan visszautasítja az Együtt-PM-nek a céggel, illetve partnereivel szemben megfogalmazott, "rosszindulatú, minden alapot nélkülöző" feltételezéseit, és rágalmazás miatt feljelentést tesz a szövetséggel szemben - tájékoztatta a CBA kommunikációs vezetője kedden az MTI-t.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A CBA mellet jobban ki fog állni a fidesz, mint Schmitt Pali mellett. Ugyanis sok lóvé van a CBA-ban.
szablyafűrész
A cba rabszolgasorban tartott melósai pedig Brüsszelben jelentsék fel a cba-t, mert politikai motivációjú megmozdulásra kényszerítette őket, ki nem mondott, de célzott állásvesztés terhe mellett !
JAJMÁR
Ha nem tudnám, hogy "izzadnak, hogy megfelelően teljesítsenek", az mondanám, az igazságszolgáltatásé a jövő Mo.-n, mert ott a munka hosszú időre biztosítva van...
szablyafűrész
Valami azt súgja, hogy a PM nem véletlenül nézte ki magának a CBA-t, úgy sejtem, hogy van némi adu a kezükben ! Remélem...
aremy
és azokat is akik nem nálluk vásárolnak!!
pbalage
én bojkottálom a cba-t. A fidesz meg gyökér, de ezt nem is szabad kimondanom, mert ők az árjamagyarok, én meg csak egy sima kis parasztmagyarként létezem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.