Lejárt a legutóbbi határidő is, az ír gázoló újabb feltételeket támasztott, hogy börtönbe vonuljon. A miniszter szerint az ír férfi férfiatlan.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Legjobb védekezés a támadás, a terelés. Navracsicska ugye te nem vagy emberi csőd? Lószart nem! MÉG NAGYOBB MINT A TOBIN, mert nincs annyi vér a pucádban, hogy 4 éve elintézd, hogy AZ IGAZSÁG érvényesüljön. Igazságügy miniszter, aki nem tud igazságot szolgáltatni egy triviális ügyben. Az az igazi emberi csőd! Tobin még valahol megérthető, hogy ilyen sunyi féreg, mert védi a nyomorult irháját. Nyilván ha meg lehet úszni a sittet, akkor mindenki igyekszik. Ezért van kitalálva a karhatalom, az igazságszolgáltatás, hogy ilyenkor az igazságért, törvény adta ERŐVEL ÉLJEN !!! Azonban te Navracsicska négy év alatt miniszterként, orbán kabalababájaként, Don Pintér papa kiscsicskájéként sem bírtál elintézni egy nyomorult nemzetközi Interpol-elfogatót ellene, egy kis TEK segítséggel (végre egyszer az életben lett volna valami érdemi effektív hasznuk is) pár óra alatt be lehetett volna kaszlizni Írországban is azt a féreg gyerekgyilkost és bevarrni itt nálunk legalább fix 10 évre... csak hát ahhoz nem sunyi, impotens, gerinctelen szájhős EMBERI CSŐD miniszter kéne, hanem egy állam-FÉRFI, aki ezt végigviszi... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
m.macskosz
@kiskutyauto: Mindent elmondtál helyettem, csak annyit tennék hozzá,
hogy Navracsics ne minősítsen senkit, mert ez a más szemében a szálkát tipikus esete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.