Facebookon ijesztett rá rajongóira Vona Gábor. Azt írta ugyanis, hogy éppen egy betegszállítóban ül.

Nem sokkal később a pártelnök megnyugtatott mindenkit, nem neki esett baja, hanem most éppen az egészségügy helyzetéről gyűjt személyes tapasztalatokat – írja a Hir24.

"Köszönöm az aggódó kommenteket, de szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok, álruhás országjárásom keretében ültem betegszállítóba. Ma az egészségügy helyzetéről gyűjtök személyes tapasztalatokat" – közölte ugyancsak a Facebookon.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
Legfontosabb igazságtartalma, a személyes tapasztalatnak van. Amit személyesen tapasztal, részesévé válik a mindennapok beteg ellátásában, és az megtámadhatatlanul fedi az igazi betegek ellátásáról kialakult képet napjainkban. Kezdve a mentő, a betegfogadás, a vizsgálatokig, az ellátással befejezve, tapasztalat szerzés személyesen történik, nem mások által.
Dr plágium
@keresztapa: A probléma ott van, hogy felismerik és nem azt az ellátást kapja amit egy mezei állampolgár.
keresztapa
@Dr plágium: Nagyon igazad van, ez a szokásjog az EÜ-ben megvan, de bízom abban, hogy nem csak ő kerül felvételre vizsgálatra, hanem mások is, és látja, hogyan történik a betegekkel való bánás, várakozás a vizsgálatig eltelt idő a sürgősségin? Mivel mentővel vitette magát kórházba, érdekes tapasztalatokkal tér vissza a nyílvánoság elé.
nemkati
@keresztapa: Ha lenne elég szakember és egészségügyi személyzet a betegellátásban, a javadalmazás is jövedelmező lenne (csak az alliteráció miatt :)), és az egészségügy finanszírozása is megfelelő lenne, akkor lehetne mit számonkérni a dolgozókon.
keresztapa
@nemkati: Ez mind így van ahogyan írod, de nem a dolgozók ellenőrzése a cél, hanem a kórház működése, a beteg ellátásban, az tudott, hogy az eü dolgozók a leges legesen alul fizetettebbek ennek ellenére működnek a kórházak. Vissza élve a dolgozók áldozat vállalásukkal. A kórházi rendszer működőképességének tisztánlátásához kell az életszerű személyes tapasztalás!
nemkati
@keresztapa: Igen, de az egészségügyi dolgozók, a betegszállítótól a kórházvezető főorvosig mind ki vannak téve egy erejükön felüli kihasználtságnak. Az idő, az eszközök, a felszerelések, a gyógyszerek, és még sok egyébnek a hiányával küszködnek alulfizetettként. Ha egy beteg nem kapja meg a szükséges ellátást, vagy a megfelelő színvonalú ellátást, vagy csak egyszerűen nem emberhez méltóan bánnak vele, az nagyon sok esetben visszavezethető a fenti okokra. Így aztán Vona nem tudom, mit fog kideríteni, mert nem lehet tudni, hogy egy alkalmatlan dolgozóval futott-e össze, vagy a fenti okok miatt egy frusztrált, vagy eszköztelen munkatárssal, aki már nem is képes a magas színvonalú ellátást biztosítani rajta kívül álló okok miatt.
keresztapa
@nemkati: Veled csak egyet lehet érteni, viszont Vonnának már van olyan jártassága, ezen ügyek megítélésében, hogy reális vélelmezést tudjon eszközölni! A kórházak rendeltetésének megfeleltségében, vagy nem megfeleltségében!
nemkati
@keresztapa: "Vonnának már van olyan jártassága, ezen ügyek megítélésében"

Na, csak nincs valami krónikus betegsége? Vagy honnan a jártasság?
Január
Ez a "tájékozódás" nem mondható el a kormánypárt döntéshozóiról - ők legfeljebb az elitnek fenntartott kórházakat ismerik belülről - , mert akkor nem a stadionokat építenének, hanem az egészségügyet tennék rendbe.
keresztapa
@nemkati: Arra utalva, hogy a valót, nem téveszti a hamissággal össze. Át lát és érzékeli a tetetett magatartást, a mézes simulékony álnokságot.
nemkati
@keresztapa: Nemmondod! "tetetett magatartást, a mézes simulékony álnokságot. " akarja felfedezni az egészségügyben? :)))
Bocsi, kacagásra fakadtam. :DD
kkalman
Ezeket a személyes tapasztalatokat saját magának gyűjti. A csüngő hasúhoz és társaihoz ezek a megtapasztalt élmények soha nem fognak eljutni.
turul72
A félreértések elkerülése végett: Vona nem betegnek, hanem betegkísérőnek állt. Azért nem ugyanaz.
Tekla
@Dr plágium: Nem kap ,hanem munkát végez ,hé .Ez az a fajta politikus !
Tekla
@keresztapa: Munka vállaló segéderő, nem beteg!!
bretagne
Elképesztő, ezért hívott betegszállítót? Mit szól ehhez Szócska Miklós? Bárki bármiért hívhatja a betegszállítókat? Elmondja, hogy most éppen tesztelni fog???
nehogymá
behalok,még egy politikus aki eljátsza a közembert,az eccerüt a közülünk valót,aki lemegy a népközé.áálruhában.és milyen könnyen kap munkát,bárhová megy azonnal,pedig névtelenül teszi mer ö egy iljen ember.a meghatottságtól felfordult a gyomrom. egy politikusnak rendszerben kell gondolkodni.ugyan mit lát át az egészségügyböl azzal ha be ül egy betegszállitóba?ugyanolyan populista mint a másik.lassan olyan kommenteket kap a "rajongóitól" mint az árgyilus királfi.mi ez a vezér mánia a jobb oldalon?aszongyák keresztények,akkor pedig tudhatnák isten csak egy van._
keresztapa
@nemkati: Örömmel veszem, hogy kacagásra bírtalak humoros megjegyzéseimmel!
Desischado
@nehogymá: Beelőztél, akár én is írhattam volna, mert ugyanez a véleményem! Jönnek a választások, arra készül, és reménykedik, hogy meghatódnak az emberek, mennyire törődik velük! Hát nálam ez nem válik be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.