Azt azonban tudhatjuk a napi hírekből is, hogy egy Obama-Orbán találkozó valahogy az istennek sem akar összejönni. Biztos azért, mert hazánk igen elfoglalt kormányfője nem tud időt szakítani arra, hogy minden kis piszlicsáré politikussal találkozgasson. Aki talán még a szotyit sem tudja elegánsan enni egy tribünön. S talán még azt sem tudja, hogy Felcsút hol van.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Mobil123: De. Legyen kövér. Legyen Kövér is a brigádba. Kiváncs vagyok, hogy a műszak után mijük állna fel :-))
Mobil123
@GeoCravker: ja :-)) Ilyen formában természetesen!!! Neki kell az ütemet adni a lapátolásban ne hogy a jobban teljesítés elb@szodjon:-)
silber13
@Mobil123: Ha szabad közbeszólnom, ugyan ki áll szóba egy olyan mélynövésűvel, akire egy Dosztojevszkij mű cime akadt rá, jelzőként!
Mobil123
@silber13: Lásd 10:14 hsz-t . Ezzel kezdtem hisz ezzel már senki pláne nem egy olyan kaliberű politikus mint Obama. (Putyin is csak fél órára rendelte oda magához)
GeoCravker
Megnyugodtam, hogy Fénylő Csillagunknak Obama nélkül is van mivel foglalkoznia majd.
propeller.hu/sport/2837277-igy-all-felcsuti-stadion-epitkezese

Mármint a zsebén kivül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.