A Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási Program keretében, több helyszínen megvalósuló beruházás kivitelezését a KÖZGÉP Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. és a West Hungária Bau Kft. alkotta ŐRSÉG-2013 Konzorcium nyerte, az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Az lenne a hír ha nem ők nyernének meg valamilyen állami beruházást!!
bakegya
HULLADÉK, DERÉK LERABLÁSA! KÖZGÉPESÍTETT ORSZÁGLÁS!
Így zárkózunk mi fel Európához!Lali király és orbán jó voltából!
hetöndöe
Nincs itt kérem semmi látnivaló,csak korrupció dögivel.A birkák meg tapsolnak rendületlenül.
bakegya
@hetöndöe: hát ez tudatos időzítés-mondván ilyenkor senki sem figyel oda mit kézimunkáznak össze meguknak!-a földhivatali bejegyzéseket egyszer már kifigyeltem,decemberre esett a legtöbb bejegyeztetés,pl anikóka asszonyság becses vagyonára,a rokonyokról nem is beszélve!-a haver pedig saját használatra menti ki a felzárkózási lét.A saját bankolás, aztán az újraválasztás lezsírozása a cél!
hetöndöe
@bakegya: A végcél a politikai hatalom mellett a totális pénzügyi,gazdasági hatalom megszerzése,melyek a szimbiózisnak köszönhetően teljes ellenőrzést biztosítanak az egész ország felett.
Nem akarok vészmadár lenni de ha megnyerik a választást,egyre többen fognak csomagolni és nem csak anyagi okokból.
bakegya
@hetöndöe: és már nem csak fent,lent is csúnya munka folyik.Vlójában a hivatalok a törvényi hivatkozásokkal levelezgetve nem intéznek semmit,mert mindenhol a hárítás halogató technika működtetődik és a szolgáltatások sincsenek sehol.
Igazad van,az egyetlen kiút a kivándorlás,de ha kiutáltatnak minket az EU-ból akkor vízummal már nehezebb lesz még az egérút is.A rossz hírünk megalapozottságáról már gondoskodtak a folytonos szájalással,bajkeveréssel pl az erdélyieknél,de ez a diplomáciai érzéketlenség is zavaró mondjuk most a törökökkel alkotott mutyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.