A szolgáltatók burkolt támogatása az online adatkapcsolatért fizetendő hatósági ár, a nemzetgazdasági tárca által meghatározott ár torz és elfogadhatatlan helyzetet eredményez - mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek hétfőn.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Nagyon nem értek hozzá biztosan, nekem is voltak pénztárgépeim, de fel nem fogom,hogy miért kell bevezetni őket a nav-hoz?!
Vagy akkor majd nem kell adóbevallás? De ez sem jó teória mert a költségeket nem ütik be.
kedwes
@gabrella: Mert minden beérkező forintról azonnal tudni akarnak, hogy költhető-e, vagy sem!
Valószínű az is, hogy nagyon fideSS közeli, a pénztárgép forgalmazó!
gabrella
@kedwes: Igen az érthetőbb! De mi hasznuk lenne más? Értelme nincs.
F_Viktor
@gabrella: A fityesz verziót mondom, de persze én is arra tippelek, hogy valakit megint előnybe akarnak hozni a versenytársaikkal szemben:
Abban igaza van @kedwes-nek, hogy azonnal, online látni szeretnék, hogy mennyi forintocska cseng a vállalkozók zsebében. Utólagos manipulációra, könyvelési csalásokra nem lesz mód.
Fő érvük, hogy ennek bevezetése Bulgáriában milyen sikeres volt. Ebben igazat adok Vityának, tényleg e két gazdaság nagyon hasonló, mármint a bolgár és a magyar (horvátokkal megerősítve), e hármas az EU sereghajtói.
gabrella
@F_Viktor: Na akkor ezért nem értettem,mert az én könyvelőm sosem csalt nekem, inkább mindig csak az adófizetésre ösztönzött.
F_Viktor
@gabrella: Vannak más fából faragott könyvelők, főleg ha a jó tanácsért csússzantasz is valamit a zsebébe. Természetesen arról a kis összegről nem állít ki számlát. De végül is a két fél elvileg jól jár. Anyagilag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.