Először nyolcvanezernek tűnt az árcédula felirata, mert az agyunk egy nullát lespórolt, annyira hihetetlennek tűnt, hogy egy átlagos CBA-ban a kasszánál karnyújtásnyira van egy csaknem milliós Hennessy konyak. Utánajártunk, miért és mekkora sikerrel próbálkozik a CBA elnökhelyettese két boltjában is a merésznek tűnő üzleti húzással. A kiskereskedelmi marketing aranyszabályának megfelelően a dörzsölt boltosok a kasszáknál igyekeznek minél több apróságot összezsúfolni, amit a fizetés előtti utolsó másodpercekben várakozva még megkívánhatunk. De kerülhet oda valami azért is, mert annyira jelentéktelen a termék, hogy elfeledkeztünk róla a vásárláskor, és ha meglátjuk, beugrik, hogy hoppá, nem vettünk borotvát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Kár, hogy itt nincs CBA bolt, biztos vennék pár üveggel, ha leakciózzák 649 ezerre. :)
F_Viktor
A CBA immár várja a fityeszes új-Döbrögieket is boltjaiban a nagyobb (extra) profit reményében.
Desischado
A CBA fityisz nyalonc hálózat! De kiváncsi lennék, az átlagpolgárnak tették ki az itókát? Nem hiszem. Megnézném, ki veszi meg!
mindenes46
A mi családunk messzire elkerüli a fidessess hálozatott!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.