Ügyvédi irodát bízott meg a fejlesztési minisztérium, hogy képviselje a trafikügyben indított adatigénylési perekben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@bretagne: Hát az! Ha kiderül a sok disznóság, akkor nagy sz@rban lesz a fidesz kormány.

Elnézve a mai híreket, nemhogy az nem jut eszembe, hogy jobban teljesít az ország, és száguldunk, hanem sírhatnékom támad, hogy lesz egyre nagyobb trágyadomb ez az ország. Ha egyszer egy új csapat kerül hatalomra, és feltárja azt a sok mocskot, akkor lesz csak nagy meglepetés, és szégyen, hogy hogy tudtunk élni ezzel 4 évig?! Hogy hagyhattuk, tűrve, mint a birkák?! De ha addig is feltáródik a néhány legnagyobb ganéság, a földmutyi, a trafikmutyi, a milliárdos adócsaló mutyi, és még néhány, az nagy bukást jelent a Fidesznek!
Úgylegyen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Sokba kerül a mutyikormány trafikmutyija az adófizetőknek !
nemkati
@nyanya001: Lécciléccilécciiiííííí! Zavarjuk el őket!
nemkati
@nyanya001: :)))
Igen. Sokan vagyunk, akik azt akarjuk, hogy ez a kormány takarodjon el örökre! Az álnemzeti, álhazaszeretetteljes, magát jóságosnak és igazságosnak mutató, de valójában minden eddigi hatalomnál alávalóbb, korruptabb, harácsolóbb embereket tömörítő csapat tűnjön el a süllyesztőben! Ravaszak, körmönfontak, populista jelszavakkal elkábítják a tudatlan tömeget, és így lopják el a fejünk alól a párnát, a lábunk alól a talajt, a zsebünkből a keservesen megkeresett jövedelmet. Minden kijelentésükből árad a hazugság, és elképesztő, hogy milyen sokan vannak, akik ezt nem fogják fel. Amit azzal a jelszóval tesznek, hogy értünk teszik, annak a haszna is az ő zsebükben landol, az ők és barátaik, kedveltjeik, kedvezményezettjeik zsírját növeli. Sok disznóságot (a rendes dolgok mellett) követtek el az előző kormányok is, de olyan pofátlanságokat semelyik nem követett el, mint a Fidesz. A KDNP-ről most nem beszélnék, ők igyekeztek megfelelni az aljasságoknak, de hamarosan ennek ellenére mehetnek a süllyesztőbe. Azért az érdekelne, hogy a keresztények gyomra hogy veszi be a KDNP áldásos 4 éves tevékenységét?
pictor
@nemkati: Nagyon jó megfogalmaztad, teljesen egyetértek!
bretagne
@nemkati: Ilyen türelmesek az emberek, nem akarom elhinni. Nézem Európában a különböző tüntetéseket és fáj a szívem, hogy nálunk miért nem összefogottabbak az emberek? Meddig tűrik/tűrjük???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.