Mi lesz február 1. után, ha 150 ezernél többet szeretnénk felvenni vagy havi 2 alkalomnál többször szeretnénk készpénzhez jutni?...

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Egyáltalán nem értek egyet az "ingyenes"pénzfelvétellel!!!"IGÉNYELHETI-A MEGFOGALMAZÁS"-ez önmagában is furmányos szemét indítvány.
MILYEN JOGON KÉNYSZERÍTI KI EZ A TOLVAJLÁSBÓL JÓL ÉLŐ-DŐZSÖLŐK GYÜLEKEZETE -ARRA SZÁMÍTVA,HOGY A LAKÓSSÁG KB.60% IGÉNYELNI FOGJA,MERT KÉNYTELEN EZT A DIKTATÓRIKUS AKCIÓT!
Ez minimum népszavazás tárgya lehetett volna,de mindenféle egyéb más közgazdasági megoldása is -a politikainak már helyiértéke sincs-következmény nélküli káoszt eredményezett!!Kártékony férgek rágják a magyarok létfeltételeit!
Meine Ehre heisst Treue
Az a baj ezzel, hogy ez is csak látszat- vagy kirakatmegoldás, mivel a kuncsaft nem nyer vele semmit, a fidesz viszont ezt is saját "sikerként" könyveli el, illetve minket hülyít vele.
Az egész rezsi történet hatalmas parasztvakítás, vetítenek össze-vissza, sokan pedig bedőlnek a hülyeségüknek.

Másrészt: amikor a bankok a kuncsaftokra terhelték a megnövekedett költségeiket, akkor nem kellett nyilatkozni, hogy akarjuk-e. Hogy van ez, kérem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.