Gyurcsány Ferenc szerint az összes őszödi aktát nyilvánosságra kellene hozni, mert manipulációra teremtene lehetőséget, ha válogatnának belőlük.

"Pintér miniszter nyilvánosságra hozná az őszödi akták egy részét. Az egészet miniszter úr! Ne válogasson! Nincs miért. Ha csak nem manipulálni akar..." – írta a volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke szerdán a Facebookon.

Pintér Sándor belügyminiszter a Hír Tv-ben kedden este beszélt arról, szerinte eljött az ideje, hogy Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök Balatonőszödön elmondott beszédének kiszivárogtatásával kapcsolatban keletkezett titkosszolgálati jelentés egy részét nyilvánosságra hozzák.

Azt mondta, teljes egészében nem tudják feloldani a titkosítást, nyilvánosságra hozni a dokumentumokat, mert az érintetteknek személyiségi jogaik vannak, és az a titkosszolgálati munkatárs, aki ebben az ügyben tevékenykedett, nem lesz alkalmazható a jövőben.

Hozzátette, vannak a jelentésnek olyan részei, amelyek nem tartalmaznak államtitkot vagy olyan adatot, amely veszélyeztetné bárkinek az életét, tevékenységét, ugyanakkor nem biztos, hogy egy-egy rész teljességgel be tudná mutatni a történetet. Lehet, hogy félrevezetné azokat, akik csak részinformációkat kapnak meg – fogalmazott Pintér Sándor.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Ki a f@szt érdekel már az öszödi beszéd. Utolsó mondatáig fenn van az interneten. Aki nem tudta eddig miről szól, azt ezután sem fogja érdekelni. Milyen új dolog derülhet még ki belőle? Ezt el lehetett volna szó szerint mondani a parlamentben is. Nem kellett volna szűk körben. És akkor nem lett volna belőle misztérium. Inkább azt kellene taglalni, hogy utána miért is borult lángba Budapest . Ki is bujtotta fel a csőcseléket ? Kinek is az érdekét szolgálta az, hogy pár ezer agyontetovált, kigyúrt bűnöző faszkalap a legitím rendszer ellen fordult.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@töky: "Inkább azt kellene taglalni..." mondat érdekelne engem is. Nem hiszem, hogy az emberek maguktól mentek ki.
nyanya001
Pintér csak azt a részét szeretné nyilvánosságra hozni - nyilvánvalóan -
amivel ismét manipulálhatnák a választókat !
Hellcat
@töky: @bretagne: Elárulom mi volt a cél szerintem...pusztán alap fidesz ismeret kell hozzá meg józan ész. 2006 októberében volt a forradalom kerek 50. évfordulója ezért az elmeroggyant qrbán puccsot próbált végrehajtani, először kordonbontással hergelve a tömeget majd biztonságos autóban elhagyta a terepet a piszkos munkát hátrahagyva a fizetett felbujtóknak. Gondoljatok csak bele micsoda hősként adhatta volna el magát ha a forradalom 50. évfordulóján elkergetik a szocialista kormányt...engem a rosszullét kerülget ha elképzelem mi van ha sikerül neki.
Csizmás Kond
Ha titkosszolgálati izékről van szó akkor azt az akkori kormány emberei készítették...vagyis a sajátjuk...
kamazuka
Emberek!Hagyjátok az öszödii beszédet.Egy büdös blöff az egész, és mindaz mely köré íródott.
Ha igazán jót szeretnétek olvasni,lehetőleg Mikszáth-tól válogassatok.
A kutyaütést meg hagyjátok a kutyaütőkre.
Más dolguk úgy sincsen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.