A „saját magunk gyengeségei feletti aratott diadalnak” minősítette Orbán Viktor azt a tényt, hogy sikerült megépíteni egy alig több mint öt kilométeres útszakaszt a magyar-szlovén-osztrák hármashatár közelében Kétvölgy és Felsőszölnök között. A helyiek által miseútnak nevezett úton csak jó időben lehetett eddig eljutni egyik településről a másikra, vagy Szentgotthárdon keresztül mintegy negyven kilométeres kerülővel. Az út elkészült, a Védegylet pedig állítja, hogy illegálisan, mivel ennek az útnak az építését a bíróság felfüggesztette, s jelenleg is tart az eljárás.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Itt tartunk ? Egy rövid utat is személyesen ad át ?! Legközelebb ,ha megjavítom a vízcsapot megkérem ,hogy vonuljanak ki és mondjon értékelő beszédet .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gemüs52
Itt tartunk ? Egy rövid utat is személyesen ad át ?! Legközelebb ,ha megjavítom a vízcsapot megkérem ,hogy vonuljanak ki és mondjon értékelő beszédet .
Vizual
@tenger49: A zöldekre vonatkozó megjegyzéseddel egyet értek. De a törvény mindenkire egyformán kellene vonatkoznia. Bármilyen idegesítő vagy hátráltató is. De Orbánon nem csodálkozom. A kordon bontás is törvényellenes volt és ugye az igazságszolgáltatást sem lehet befolyásolni ! Azon mosolygok, hogy négy évet a törvények átírásával foglalkoztak és mégis törvényt sértenek. Remélem a váltás után a saját tővényeiket állítják velük szembe
De megközelíthetném onnan is a dolgokat, hogy Orbán azt hiszi, hogy mindenek felett áll. Nos akkor kérdezem ? Mi is a diktatúra, a diktátor jellemzője ?.
m.macskosz
@human: Mondhatta volna azt is, hogy: "Elmarasztal az ..., megvédenek a jogászok, oszt jónapot."
tenger49
@tenger49: @Vizual: amit a v/d/ikátor és,hogy finom legyek,csapata tesz évek óta...
Desischado
Hiányzik neki a rivaldafény! Nekem a fülhallgatóm ment tönkre, az öcsém megcsinálja, aztán hívjuk orbáncot, hadd villogjon!
kukac50
Hoznak egy új törvényt és már nem is lesz illegális.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.