Felelősen, kompromisszumra készen tárgyalnak a felek az ellenzéki egyeztetésen – írja Mesterházy Attila a honlapján vasárnap, az MSZP elnöke szerint még néhány napra lesz szükség a megállapodás minden részletének kidolgozásához.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Vesztegették nem vesztegették, ez most már mellékes. Összefognak, ahogy mi akartuk. És ahogy nekik sem engedtük, hogy bárkit kirekesszenek, mi sem engedhetjük meg ezek után, hogy a választok soraiból bárki is feltételeket szabjon a szavazatára. Már csak az van, hogy aki le akarja váltani Orbánt az az összefogásra, aki nem az a FIDESZRE szavaz.
Jó a győztes csapatba lenni. Ez tény. De van pofád azokra a volt győztesekre szavazni akik megaláztak, becsaptak és lenyúlták az állami vagyon nagy részét, és már a léted a tét.. Lelked rajta. Az, hogy nem minden tetszik mindenkinek ? Hát majd a következő választáson mérlegelj. Most bekormányoztad a FIDESzT ebbe a szarságba. Kormányozd ki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.