Nem a parlamentben, hanem a képviselői irodaházban jelentik be az ellenzéki összefogásról szóló tárgyalások eredményeit az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció vezetői.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
@modera: Entero barátom! Hát megjöttél? Már úgy hiányoztál! Már majdnem a Nemzetközi Vöröskereszttel kerestettelek: Azt hittem hogy te is kimentél a szeretett vezéreddel a Putyinhoz! Vagy téged itthon hagyott?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Nincs is semmi keresnivalójuk ezeknek a gyanús elemeknek a parlamentben!
Mobil123
Azt hittem ez az Országháza és nem Kövér agyatlan háza!
modera
@verőce21: De még az országba se nagyon.
kacsa0707
@Mobil123: A parlament az ország háza, és nem a szedet vedett magyarság ellenes, országromboló bagázsé.
Mobil123
@kacsa0707: Akik épp úgy a magyarság másik részét képviselik ami akár tetszik Neked akár nem. Igaz ők sem jobbak vagy rosszabbak mint pl. Kövér és társai. tehát nekik és épp annyi joguk van mint nagybajusznak.
kacsa0707
@Mobil123: Szégyellem is magam miattuk, hogy magyar vagyok.
Mobil123
@kacsa0707: Én nem! Nincs az a politikus akiért szégyelném a MAGYARSÁGOMAT.
Hellcat
Ki a tököm ez a köteles vadbarom hogy csak úgy kitiltja a számára nem tetsző embereket a parlamentből??? Ha a gyureszéknak nincs helye ott akkor nektek még annyira sincs...
kacsa0707
@Mobil123: Végül is ez utóbbiban igazad van egy tróger sem érdemli meg, hogy miattuk szégyenkezzem, de nagyon fáj, hogy ezek az anti magyarok már megint ott tolonganak a húsosfazék körül.
silber13
@kacsa0707: Szégyelled magad? Hát rád is fér már! Bár ez szerintem csak porhintés, mert neked kétlem, hogy lenne szégyenérzeted!
Mobil123
@kacsa0707: Ahogy a jelen hatalmon lévők is ott kanalaznak ,sőt azt nem tudom hogy nem ürült ki az a fazék már.
silber13
@modera: 12:11-re :Ezt kár volt írnod!
kacsa0707
@silber13: Aki ilyeneket ír, az van szégyenérzet híján, de ezt hiába is magyaráznám.
Nincs baj semmi probléma.
kacsa0707
@Mobil123: Teljesen igaz, de a magyarság igen szorgalmas, és átélt már egy két kikanalazást.
www.youtube.com/watch?v=c7ecIrGCsU8
modera
@silber13: Nem rejtem véka alá, amit gondolok. Ebből a trióból legalább kettőnek nincs itt helye. Más kérdés persze, hogy Kövér sem igazán a cizelláltságáról híres...
töky
@modera: Entero barátom! Hát megjöttél? Már úgy hiányoztál! Már majdnem a Nemzetközi Vöröskereszttel kerestettelek: Azt hittem hogy te is kimentél a szeretett vezéreddel a Putyinhoz! Vagy téged itthon hagyott?
Hellcat
@modera: Kövér egyedül nagyobb szar alak mint a másik három együtt...Egyiknek sincs helye a parlamentben...csak a vérlázító az az hogy pont ez a köpönyegforgató senkiházi mondja meg ki marad és ki megy.
modera
@Hellcat: Mit szólnál, ha mi is összefognánk, és indulnánk? Alakítsunk gyorsan egy pártot, még van kb.10 percem a gép előtt...:-))
modera
@töky: Én már visszajöttem onnan...:-)
Hellcat
@modera: Á nem volna értelme...fidesz maffia 4 év alatt behálózott mindent, labdába se rúgnánk, meg ha be is kerülnénk a parlamentbe rosszul érezném magam ott annyi hazug megélhetési parazita között...elfogyna a nyálam a köpködéstől 10 méter után :D Majd talán máskor alakítunk pártot :D
mariaberta
@modera: Ha mindenki egy más országba menne, akit Te utálsz, hányan maradnátok?
mariaberta
@kacsa0707: Tehát beismered, hogy nektek ott a húsosfazék?
kacsa0707
@mariaberta: Kedves Berta nem tudom, hogy kit értesz azon, hogy nektek. Bérből,és fizetésből élő vagyok, és hál istennek, már valamennyivel jobb fizetésből.
Amennyiben ezt irigyled az már egy kicsit morbid, de hát vannak ilyen emberek semmi baj.
Csizmás Kond
...ha semleges helyen és nem politikai célból akartak megjelenni akkor miért nem egy szállodában parádéztak ?
JAJMÁR
Nem az a lényeg, hogy hol jelentik be az összefogást, az a lényeg, hogy bejelentik.

A Kövér meg hozza a formáját, de megérjük még, hogy az ő saját maga által kreált őrséggel kell kirakatni, mer ez önként onnan má' ki nem jön.
dr. prédikátor
Köteles Lancelot etárs!!!Mikor vetted meg az Országházat???Hogy nem szakad rád a legnagyobb kupola!!!
mariaberta
@kacsa0707: Te írtál a húsos fazékról, vagy félreértettem? 12.55
coyote3
Valóban nincs keresnivalójuk ezeknek a nemzetromboló , hazaáruló diktatórikus elemeknek az ország házában...
szepwilly
fosnak a fideSS-s elvtarsak,elükön az "ös komunistaval"!!!
hallgatag
@silber13: mi mást vártál entero barátunktól ???
Csizmás Kond
@Horizont: Az országház nem pártfüggetlen hely, sőt nagyon is függő...a pártfüggetlen helyek a bérelhető konferenciatermek és más hasonló helyek pl vendéglő, stadion sportcsarnok, de kizárva a terek, középületek vagy egyházi helységek.
A politikai cél soha nem valakit hanem mindig valamit szolgál, tehát az egész összejövetel arról szól, hogy miként tudnák ismét megszerezni a hatalmat és nem arról, hogy miként tudnának segíteni valakin, az országon, az embereken.
kkalman
Köteles Csapajev ismét bebizonyította, létezik demokrácia Fidesz módra.
Csizmás Kond
@Horizont: Nézd, ha valaki, valakik arra törekednek, hogy kormányzati, vezetői helyzetbe kerüljön akkor nem azzal jön, hogy le kell váltani, hanem olyan változást, programot jobb életet szebb és megélhetőbb jövőképet fest ami arra ösztönzi az embereket, hogy rájuk szavazzanak.
Ezek a solklúddisznótgyőz galeri pedig akik mostanig is csak azzal jeleskedtek, hogy hol pártot vittek csődbe, hol milliárdos adósságot halmoztak fel pártkiadások címen, hol kormányt és országot vittek csődbe, döntöttek válságba, ismét egymásra találtak és nem programmal kampányolnak hanem csak egyszerűen le akarják váltani a jelenlegi kormáeni az amúgy is instabil nekikdrukkolókat..
Ez az egész megbuktatás csak akkor érne valamit ha megbízható, szavahihető emberek lennének akik helycserét akarnak de itt csak arra megy ki a játék, hogy ők kerüljenek a polcra más semmi nem érdekli...és ahogy látom a szavazótáborukat sem.
Adja az Isten, hogy győzzenek, mert csak akkor látná meg sok nyavalygó hogy mi is az igazi nélkülözés. Nem vagyok oda Orbánért, és sokan bár nagypofájú jobboldalinak néznek nem érdekel ki fog győzni, azon már túl vagyok, hogy karrierre hajtsak és igyekeztem a gyerekeimet is úgy nevelni, hogy a munkától ne féljenek, és ha az kibírja aki az ilyen hazugságokat elhiszi akkor én is kibírom...tehát sok sikert :)
kiskutyauto
Ahogy azt zsarnokságokban szokás... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
modera
@hallgatag: Nekem címezd, ha problémád van.
hallgatag
@modera: Miért nem tudsz egy kicsit engedni az elveidböl ???
Vagy direkt " cukkolod" azokat, akik nem értenek Veled egyet ??
Tolerancia...semmi rosszat, személyes sértést nem irtam,
csak megjegyeztem, hogy "Töled nem is várunk mást..."
igy szoktunk meg Téged ezen az oldalon,
ezen meg nem kell megsértödni...:))))))
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"A politikai cél soha nem valakit hanem mindig valamit szolgál, tehát az egész összejövetel arról szól, hogy miként tudnák ismét megszerezni a hatalmat és nem arról, hogy miként tudnának segíteni valakin, az országon, az embereken."

Zagyvaságokkal jössz megint:

1) Pl. Simicska zsebének tömése nem politikai cél? Akkor minek neveznéd amit Orbán művel majdnem 4 éve?
2) Hogyan képzeled hatalom nélkül az ország és benne a Zemberek megsegítését?
Hehe
Ezeket ti tényleg megint meg akarjátok választani ! Walaki aki nem fideszes.
A Duna partra állítanám mindegyiket... Csak a cipő maradna...
Gyerünk ugorjatok.. elhitetik veletek, hogy van ellenzék... MÉG PROGRAMJUK SINCS mi a f@szt akarnak...Nem lesz itt kormányváltás... Ennyi!
Hehe
Majd a Jobbik rendet tesz...Hazaáruló senkiházik, mind a két oldalon.
Térjetek már észhez. Pörög forog a mocsok körülöttünk, egyszer fent , egyszer lent, UGYANAZOK.. Ezeket ti tényleg megint meg akarjátok választani ! Walaki aki nem fideszes. Kuncze , Gyurcsány, Fodor... Az ORSZÁG SÍRÁSÓI .. Pintér majd rendet tesz, két hét alatt, Több tízmilliárdos olaj 'biznisz-ről" tud ami miatt még egyáltalán él, nem hogy leváltani nem merik, még félnek is tőle... Az a bajszos geci már annyi mindent elbaszott, mégis a helyén maradt.. ez nem furcsa.. Pörög Forog Ugyanazok, soha nem lesz rend.. Sajnos ahogy látom a Jobbik megint benyálaz... Pedig most lehetne ütni, és ne gyertek azzal hogy jajj-jajj mi lenne akkor...Marad a fidesz az ellenzék ami nincs, meg jól el lesz az állami támogatással a következő négy évben! LESZARVA TITEKET !!! :P
nemkati
@modera: Azoknak nincs keresnivalója ebben az országban, akik (veled együtt) azt vallják, amit a Fidesz. Kiépítettek egy a rendszerváltás előtti pártállami diktatúrát százszorosan felülmúló egyeduralmat, kirekesztve mindenkit, aki nem ért velük egyet. Már rég építették, amikor ezt a világ tudomására is hoztak a "csak a Fidesz" szlogenjükkel. Cél az egypárti rendszer, amiből már elege volt ennek a népnek. Lebontották a demokráciát, megszüntették az egyeztetéseket, a párbeszédet, a kormányt ellenőrző intézményeket, és 4 éve azt tesznek a háttérben, amit csak van képük elkövetni. Na ebből elég volt!
Tekla
@modera: Mind a négyet elásni a ganyéba , mondanák a nagyszüleink.
szaboria1
Először is még nem is ismerjük a programjukat. Azon meg kár vitatkozni míg nem tudjuk a terveiket. Mert eddig csak arról hallottunk amit a Fidesz szóvivők hablatyoltak össze vissza.

@nemkati: Tökéletesen igazad van az utolsó két mondatod a lényeget tükrözi.Mesterházy jóformán el sem tudta mondani a mondandóját mert Obersovszky a maga szemszögéből akarta érvényesíteni a megegyezésüket.
tavaszi
Kövér már csak hivatalból sem tehetett mást . sem Libajnai sem gabika fon fodor nem képviselők. ez olyan mint ha mondjuk én éa még itt rajtam kivül a kommentelő közül akarnánk a parlamentbe sajtó tájékoztatót adni...egyébként még a képviselői iroda ház is necces...lóóó...mint vendég ,oda bárki ...majdnem bárki bemehet.
szaboria1
@tavaszi: Egy kocsit rosszul vagy tájékoztatva. Ugyanis a a két képviselő bevihet vendéget a parlamentbe, Anno a fidesz is meg tette.
magyarbakancs
@verőce21: Orbán úrnak van helye a parlamentben?
24 éve mondja a baromságait ö az egyetlen egy politikus ki következetesen ellentud mondani minden dolognak amit a száján ki ejtett.
magyarbakancs
Kövér elvtárs befoghatná a száját.
A nagyapja 19 vöröskatonavolt és a mai napig ott díszeleg a neve a márványtáblán Pápán.
Nagyapa papírjával és érdemei miatt került be az egyetemre.
Úgy ,hogy kuss de nagyon gyorsan.
verőce21
@magyarbakancs: (10:47) De láthatod, milyen fejlődőképes, tudja mindig felülbírálni ifjúsága helytelen nézeteit!
Csizmás Kond
@Horizont: Nem embereket kell összehasonlítani, hanem tetteket, és eredményeket. Minden rendszernek meg van a maga hibája és érdeme, ezek kiértékelése adja az eredményt.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...én zagyvaságot írtam...te pedig még nagyobb zagyvasággal válaszoltál.
...olvasd el kinek szólt és az mit írt...hátha megérted ?
Nil
Lefordítom: Kövér kitiltotta azoknak az embereknek a képviselőit akik nem a fideszre szavaznak. Vajon mikor tiltja meg nekik a szavazást is?
Csizmás Kond
@Horizont: Ja, de felemelő volt a válság...
Csizmás Kond
@Horizont: ...de mire számítottál egy jó kis iszapfürdő után ?
Nekem mindig az a mérvadó aki épít aki fejleszt és nem az aki kereskedik meg hazudik...
Csizmás Kond
@Horizont: Egyúttal azt is megnevezhetted volna ki kereskedett és hazudott...:)
...és szerinted csak az tud élni, gondolkodni, politizálni aki itthon él ?
...és szerinted hol élek, ha már nevén kell nevezni dolgokat ?
nemkati
@Csizmás Kond: Én tudom, én tudom! A Holdon!
nemkati
@Csizmás Kond: Az biztos, de milyen hideg! :)
Csizmás Kond
@Horizont: Elismerem és soha nem is tagadtam, minden politikus hazudik, Orbán is és a mostani kormány minden tagja ugyanúgy, ilyen a politika, viszont azzal nem illik kérkedni még ha nyílt titok is.
...a dolgok ismerete miatt nem föltétlen kötelesség itthon élni...!!?
Csizmás Kond
@nemkati: ,,,gyerekkoromba játszottuk, valamit eldugtunk és a másik meg kellett keresse, ha jó fele keresgélt akkor azt mondtuk meleg ha rossz fele akkor meg azt hogy hideg...ha nagyon közél volt akkor forró !!...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Azért mindet átélni is hülyeség...:)
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Nem Mo-n élsz ugye? Elég lesz a hideg,meleg,forróból az egyik!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: A játék úgy működik, hogy háromszor kérdezhetsz és te kell nevet mondj...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Te vagy eldugva? És ha én? :)
Na, jó, Hol él a Csizmás? (első ) Ez rosszabb, mert így meg kell mondanod :)

Hol él a Csizmás? (második)
Hol él a Csizmás? (harmadik)
Csizmás Kond
@Horizont: ...átélni...megélni...benne élni...nem ugyanaz
Átélni csak a magad sorsát tudod a többit csak elképzeled és szörnyülködsz meg sajnálkozol.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Vagyis nem ismered a játékot...így nem lehet játszani.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Ismerem a játékot, de interneten még nem játszottam, csak a gyakorlatban. Úgy könnyebb :)
Aztán meg minden játéknak ismertetni kell a szabályait, - tudod, így van ez az életben is - hogy betarthassuk.
Azt gondolom, hogy nem Mo. területén élsz, de ez engem nem zavar, szerintem Téged sem. :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Naszóval nem én vagyok eldugva hanem a lakhelyem...te kérdezel én segítségképpen figyelmeztetlek hol melegebb...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Az jutott eszembe, hogy ez már barchoba :)

Akkor Duna Tisza köze :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ez is hideg...és nehogy kitiltsanak mivel nem a cikket bogarásszuk ezért jobb ha befejezzük a mellébeszélést...:)
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Rendben. Én meg tudom, amit tudok... :)
coni
Kersztény?, konzervatív?jobboldali antikommunista??? politikushoz nem méltó ez a kicsinyesség.
modera
@nemkati: Jellemző az értelmi színvonaladra, hogy engem akarnál az országból elküldeni. Persze, világos, aki hasznot hoz ennek az országnak, és mellesleg emberek megélhetését is biztosítja, annak itt nincs helye, nem igaz? Szánalmas liberálisok...
modera
@hallgatag: Igazad van, semmi sértőt nem írtál, én már csak ilyen vagyok, az elveimből pedig valóban nem engedek, nem vagyok köpönyegforgató.
hallgatag
@modera: Még entero-korodban is több dologban egyetértettünk, az, hogy a politikai
hozzáállásunk más, ez nem azt jelenti, hogy a másik hibáit nem látjuk, de vakon nem szabad semmiröl sem véleményt mondani...Kinek a pap, kinek a papné...
Tudod, az 5 ujjunk sem egyforma ! Én sem vagyok köpönyegforgató, de látom a hibákat, és ezek ellen szólok ! Volt a szociknál is baj, a fidesz sem problémamentes ! Kisfiad jól van ??? Ezek a lényeges dolgok...a többi csak rezsi( vagy rizsa ...) :)))))
mariaberta
Kövér azt gondolja, hogy a Parlament kizárólag az övé, valami nagy baj van a fejével, valószínű agyára ment a gyűlölet és a félelem, hogy nem lesz örök életében házelnök.
Desischado
Remélem, a választások után nem lesz ekkora arca ennek a műveletlen, szemét parasztnak!
Csizmás Kond
@nemkati: Sajnos már vége a játéknak...:)
verőce21
A bevezetőmben már megírtam, ennek a háromlovas harci szekérnek már lejárt a kora. A Parlamentben pedig végképp semmi keresni valójuk nincsen!

(A tájszólásából/írásából ítélve én Bottes Cond-ot mindig is "Vazs" megyeinek gondoltam! Esetleg Baranya jöhetne még számításba.)
modera
@hallgatag: Köszönöm kérdésedet, rendben van, csak a hallásvizsgálaton emelgeti felváltva a kezét egyenlőre, még akkor is, amikor hang sem jön belőle...:-) Mindegy, majd a nyáron újra megpróbáljuk, de a suttogástól kezdve a legapróbb dolgokig mindent hall, szerintem nem teljesen érti még ezt a kéz emelgetést. Ikertesót ma nagyon bírtam, reggel folyamatosan sántított, hogy fáj a lába, mondtam is reggel a páromnak az oviban, de mint kiderült, csak jönni akart velem ő is. A legjobb viszont az volt vele kapcsolatban egyszer, amikor megütötte a térdét, és kérte a térdvédőmet...:-)
nemkati
@Csizmás Kond: Egy fél hangszórót se kapok? :(
Csizmás Kond
@nemkati: ...baj van az egyik füleddel ?...:)
nemkati
@Csizmás Kond: Nincs, de majd felváltva használom. :)
Csizmás Kond
@nemkati: Akkor te szereted a monót...vagy inkább a vonót ?
nemkati
@Csizmás Kond: Bármelyiket, de nem a Vonát.
Csizmás Kond
@nemkati: Miért, neki is olyan vonója van mint a többinek..:)
nemkati
@Csizmás Kond: Gondolom, neki is olyasmi lehet, már ha a többi alatt ugynazt értjük, de nem azért nem szeretem. :)

Szóval ha vége a játéknak, azért azt még megkérdezném, hogy szerinted azért vagy olyan amilyen, mert odavalósi vagy, ahova valósi vagy?
nemkati
@Csizmás Kond: Köszi, már féltem, hogy nem engeded megkérdezni.
Akkor tehát megkérdezem: szerinted azért vagy olyan amilyen, mert odavalósi vagy, ahova valósi vagy?
Csizmás Kond
@nemkati: Azért...de miből gondoltad, hogy ezt letagadom ?
Dr. Felipe
Lőrés szemű csapajev posztkommunista elvtárs!

A vörös hengert ilyen kicsinyes trükközéssel, betiltással, kitiltással már nem lehet megállítani.
A proletárforradalom győzni fog. Ha a sok éhes proletár elmegy szavazni akiket zorbánc elvtárs és bűntársai tönkretett, kisemmizett akkor bizony a fideSSnek harangoztak.
nemkati
@Csizmás Kond: Nem azt gondoltam hogy letagadod, hanem hogy úgy véled, a két dolognak nincs köze egymáshoz.
Csizmás Kond
@nemkati: Dehogy nincs, sőt egymás nélkül nem is léteznének.
nemkati
@Csizmás Kond: Pedig most kideríthettem volna, hogy valami vírus fertőz arrafelé, vagy genetikusan öröklődik, esetleg az éghajlatnak van ennyire kedvezőtlen hatása.
nemkati
Az elfogultságodat egy olyan rablóbanda iránt, akik tönkreteszik az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.