Nagyon nagy levegőt kellett vennie a Párbeszéd Magyarországért (PM) képviselőinek, hogy elfogadják a Gyurcsány Ferenc harmadik, és Fodor Gábor negyedik országos listás helyét jelentő ellenzéki megállapodást. A lapunknak nyilatkozó képviselők elmesélték, némi alkoholra is szükség volt a párt irodájában a feszültség oldásához. Jávor Benedek szerint még nekik is értékelniük kell magukban a történteket, a választók ítélete dönti majd el, hogy helyesen döntöttek-e. A párt tagjai és a PM-hez közel álló fórumok a neten sem fogták vissza magukat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ha ingyen adják az Unicumot, akkor elmegyek utálkozni.
F_Viktor
PM-esek! Így jártatok jól, mert azok akik nem kérnek többet a fityeszből és ha veletek is szimpatizál, az is áprilisban a legerősebb baloldali pártra voksolt volna, hogy ne vesszen el a szavazata!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.