Számoljunk: a pénzből 30 autópálya vagy 90 völgyhíd is kijönne - mondjuk az Alföldre. Vagy vegyük meg a világ legnagyobb hadihajóját?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@nahát: www.mavir.hu/web/mavir/home
Tessék ez pedig ugyan az csak aktualizálva.
Az ország áramtermelésének több mint a felét Paks adja...3/5-ét hogy pontosabb legyek. Ez mellett rengeteg erőmű van szerte az országban ami nem megy, hanem készenléti állapotban van, hogyha beüt a ménkő akkor 15 perc alatt felpörgetik őket és visszaálljon a rend.
Szerinted megéri a 3000 milliárdos orosz adósság? Megéri függeni az oroszoktól? Az IMF hitelnek nekimentetek mint az állat mert a királyotok azt kiabálta...utána a Kínai hitellel meg ezzel már nincs bajotok? Annyira vitaképtelenek vagytok hogy az hihetetlen.
nahát
@Hellcat: Kihagytad az agymenésedből, hogy a reaktorok működési ideje 2017-ben lejár. az 1. reaktor kapott még +15évet utána végleg leáll. Valószínű a többinél is ugyan így fognak eljárni. Utána mi lesz?
Az újak beindulásához kb 5 de inkább 10 év kell -a bürokráciát is figyelembe véve. Az energiafogyasztás mint mindenütt, Mo-n is egyre csak növekszik! Mégis mi lesz -jó esetben- 20 év múlva, ha Paks 4 régi blokkját végleg le kell állítani? Az sem mellékes, hogy nem szívesen csücsül senki sem 50 éves korukig üzemeltetendő atomreaktorok mellett. 1982-től kezdtek működni...
Ja és csak a baloldallal van bajunk, minden jó ami a jobboldalon történik! xD xD
Hellcat
@nahát: Egy így korrekt amit leírtál, ettől függetlenül a hitellel kapcsolatban nem mondtál semmit.
"Ja és csak a baloldallal van bajunk, minden jó ami a jobboldalon történik! xD xD"...ezzel meg szerintem ne égesd magad...
nahát
@Hellcat: Csak azért írtam, mert te nem így gondolod! :)
Hellcat
@nahát: Majd ha látok olyan írást tőled ami ezt megcáfolja akkor visszavonom ígérem! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.